pencil

Maalilaskuri

Laske paljonko maalia tarvitset. Laskuriin »

iNTO-Sisustusmaali

iNTO-Sisustusmaali

Vesiohenteinen, peittävä öljymaali kuiviin sisätiloihin. Hengittävä iNTO maali on hajuton sekä maalattaessa että kuivuttuaan.

Maali jolla luot helposti uutta ilmettä ja tunnelmaa kotiisi. Päästä luovuutesi valloilleen ja anna maalin värien loistaa. 

iNTO-Sisustusmaalit ovat ympäristöystävällisiä, muovittomia ja hajuttomia sisämaaleja, joissa on kaksi kiiltoastetta ja satoja eri värisävyjä. 
Muoviton ja vesiohenteinen iNTO maali kuuluu myös parhaaseen rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joka kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä. Maali ei aiheuta päästöjä maalauksen aikana, joten se on turvallinen tuote jokaiselle maalarille ja maalata voit vaikka joka päivä. 

♦ Jo maalattaessa hajuton, hengittävä ja muoviton maali joka kuivuu nopeasti.
♦  Maalin kiiltoasteet ovat himmeä ja puolihimmeä. Puolikiiltävä iNTO maali on poistunut valikoimastamme. 
♦ Jos haluat kovaa kulutusta kestävän pinnan, suosittelemme iNTO-Kalustemaalia 
♦ iNTO on vesiohenteinen ja turvallinen muoviton maali.


Paneelikattojen maalaukseen  iNTO-Kalustemaali on myös erinomainen vaihtoehto. 

Katso havainnollistava youtube-video iNTO-Sisustusmaalista:
iNTO-Sisustusmaali-video, mukana "Remontti-Reiska"
 

Ympäristöystävällinen öljymaali joka on sävytettävissä lähes kaikkiin sävyihin

iNTO on uuden sukupolven sisäseinien ja -kattojen luonnonöljysideaineinen, hengittävä sisustusmaali. Se on hajuton maali sekä maalattaessa että kuivuttuaan. INTO on vesiohenteinen ja turvallinen muoviton maali.

Sisustusmaalit on tarkoitettu maalaamattomien puu-, levy- ja kiviainespintaisten sekä ennen erilaisilla maalityypeillä maalattujen sisäseinien ja -kattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa.

iNTO-maalien tuoteselosteet löydät sivun oikeasta laidasta.
 

Maali ympäristöstään välittävälle

iNTO-sisustusmaalissa on sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt, eikä maaöljystä jalostetut muovisideaineet lateksimaalien tapaan.

Maaöljyn käytölle, joka lisää mm. kasvihuoneilmiötä, etsitään kuumeisesti uusia ekologisempia vaihtoehtoja mm. liikkumisessa, ruuan tuotannossa ja talojen lämmittämisessä.

Maalien kohdalla Sinä voit tehdä tulevaisuuden valinnan jo nyt.

iNTO-sisustusmaali ei sisällä muovisideaineita ja se on käyttäjälleen turvallinen maalattaessa ja valmiina pintana. Se ei vahingoita luontoa valmistusvaiheessa, eikä maalattu tuote ole ympäristöhaitta. Nestemäiset maalijätteet on toki hävitettävä paikallisten säännösten mukaisesti. Käyttöturvallisuustiedote liitteenä sivun alaosassa.

Maali kiireiselle ihmiselle

iNTO-sisustusmaali kuivuu kosketuskuivaksi puolessa tunnissa ja mikäli tarvetta on, seuraavan kerroksen voi maalata jo kahden tunnin kuluttua.

iNTOa ja väriä elämään

iNTO-sisustusmaalista värisävyt eivät lopu kesken, sillä se voidaan sävyttää lähes kaikkien värikarttojen sävyihin.

Maalattavuus

Nopean kuivumisen ja hajuttomuuden lisäksi tulet ihastumaan myös iNTO-maalin hyvään maalattavuuteen.

 

 

« Takaisin