Yritysesittely: Uulatuote Oy

Uulatuote valmistaa perinteisiä luonnonmaaleja yli 35 vuoden kokemuksella. Haluamme varmistaa, että sinulla on käytössäsi luonnonmukainen, turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto, kun maalaat.

Sopii suomalaiseen luontoon ja suomalaiseen sielunmaisemaan

Uula-maalit sointuvat suomalaiseen luontoon. Perinteinen punamulta on osa suomalaista perinnemaisemaa ja pintaratkaisuna hyvin toimiva vielä tänäkin päivänä.

Maalit valmistetaan luonnollisista raaka-aineista ja värit tulevat aidoista pigmenteistä.

Nurmo 1975 ja piiriedustaja Arto Uunila

Uulatuotteen tarina alkoi vuonna 1975 Nurmossa, kun maalivalmistaja Winter Oy:n piiriedustaja Arto Uunila irtisanoutui ja perusti perheensä kanssa Väri-Vinkki Ky:n Seinäjoelle. Arto alkoi pian keittää punamultaa yhdessä poikansa ja vaimonsa kanssa ja pienestä verstaasta kehittyi perinnemaalivalmistaja. Uulatuote Oy perustettiin vuonna 1978.

Kun punamultafilosofi Uunila jäi yrittäjäeläkkeelle vuonna 1992 hänen poikansa, Jouni Uunila nousi yrityksen johtoon. Vuosina 1992-2010 Jouni laajensi Uulatuotteen tuotevalikoimaa ja kasvatti yrityksen pienestä maalipajasta nykymittoihinsa.

Tänä päivänä Uulatuotteen liikevaihto on noin 2,5M€ ja yritys työllistää parikymmentä henkeä. Yritystä johtaa Arton tytär, Sari Uunila.

Uula historia

Vaaran Aihkitalot Konto Kontio Koto Living Mammuttihirsi Kulta Hirsitalot Rantasalmi Vehasen Ollikaisen Hirsirakenne Maan Honka