Rose | Sisävärikartta

Rose on arvokas ja perinteinen, kauniisti tummaan roosaan taipuva sävy, jossa on aatelisuutta ja nostalgiaa. Sävy on viileän lämmin ja siinä on menneen ajan vivahdetta, rohkeutta ja karismaa. Keskivahva sävy sopii yhdistettäväksi muiden keskivahvojen sävyjen kanssa, jolloin se saa mukavasti vastapainoa ja sen oma, lumoavan täydellinen pehmeys nousee kauniisti esille.

Väri on omiaan pienenä piristeenä, mutta toimii myös vaalean sisustusympäristön voimavärinä suuremmillakin pinnoilla, kuten ovissa ja kalusteissa. Silloin sävy kannattaa yhdistää pehmeän rusehtaviin tai harmaisiin sävyihin. Voimakkaan sisustuksen ystävälle sävyyn voi huoletta yhdistää vihreitä sävyjä, kuten Niittyä ja Heinää tai loihtia vaikkapa lastenhuoneeseen raikkaan tunnelma yhdistämällä sävyyn turkoosia Versailles – sävyä.

Sisustusvinkki: Romanttinen, suloinen ja vaalean ruusuisa sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Rose, Pioni, Villa ja Juutti. Tutustu ihaniin sisäväreihimme! Yhdistele sävyjä rohkeasti.

 

Arkisto