Huurre | Sisävärikartta

Huurre on hurmaavan kaunis ja hillitty, vaaleanharmaa sävy, jossa on utuisuutta ja viileyttä. Sävy valloittaa pehmeydellään ja sen voi huoletta valita suurille pinnoille, kuten useammalle seinäpinnalle, laajoihin lattiapintohin, oviin ja ikkunapuitteisiin, keittiön kaapinoviin ja kalusteisiin sekä portaisiin, kaiteisiin tai vaikkapa kattoon.

Tiilitakkojen ja muuripintojen päällä Huurre -sävy on erittäin lämpöisä ja siinä on sopivasti sävykkyyttä. Puulattioilla sävy on miellyttävän valoisa. Ovissa, ikkunapuitteissa, kaiteissa ja portaissa sävy toimii tehokeinona varsinkin silloin, kun tilassa käytettään muuten vaaleita sävyjä.

Harmaa sävy on myös hyvä valinta tiloihin, joissa halutaan tehostaa tai muuttaa tunnelmaa värikkäillä tekstiileillä tai tuoda tilaan kontrastia suurilla, värikkäillä tapeteilla. Harmaa ei kilpaile muiden värielementtien kanssa.

Sisustusvinkki: Tyynnyttävän pehmoinen ja vilpoisan valoisa sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Huurre, Pisara, Hortensia ja Kookos.
Kurkista lisää väriyhdistelmiä Suunnittelijan SävyPaletista

Arkisto