Villa | Sisävärikartta

Villa-sävy on vaalea, kauniisti rusehtavaan taipuva, murrettu beigemäinen sävy, jossa on suloista pehmeyttä. Sävy on ajaton. Villan sävyssä on valloittavaa lämpöisyyttä, luonnollisuutta ja aitoutta. Se huokuu arvokkuutta, ilmavuutta ja kepeyttä. Villan sävy on luonnollisen kaunis. Se sopii suomalaiseen makuun ja skandinaaviseen sisustukseen. Villan sävy on kotoisan tunnelmallinen ja sen avulla luot rauhallisia ja muuntuvia sisustusmaailmoja.

Villan sävy sopii erilaisiin tiloihin, suurille pinnoille, puolipaneeleihin, kaappeihin ja kalusteisiin, portaikkoihin ja eteistiloihin. Villan sävyä voi suositella kodin sisustukseen, yrityksien toimitiloihin ja auloihin, juhlatilojen seinä ja lattiapinnolle sekä mökkien ja huviloiden pehmeäksi perussävyksi. Se sopii erittäin hyvin yhdistettäväksi luonnollisten ja vaaleiden tai keskivaaleiden sävyjen kanssa, kuten sinisen, vihreiden, ruskeiden ja harmaiden kanssa. Sävy toimii myös vahvojen ja kirkkaampien värien kanssa, joten voi valita sen myös keltaisen, oranssin ja punaisen kaveriksi.

Sisustusvinkki: Lämpöisen viileä ja luonnollisen keveä sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Villa, Vehnä, Pisara ja Mustikka.
Löydä SävyPaletista lisää ihania väriyhdistelmiä. Tutustu myös Sävyjen aarteet– esitteeseen ja löydä uusia sävymaailmoja ja tunnelmia.

Arkisto