Kookos | Sisävärikartta | Helmenvalkoinen

Kookos on heleän valkoinen sävy, mutta siinä on myös hento heijastus luonnonvaaleutta. Ajaton, helmenvalkoinen sävy, johon kätkeytyy viileyttä, juhlavuutta ja tyylikkyyttä. Sävyn vaaleus ja valoisuus sopivat sisustusväriksi erilaisille pinnoille, seiniin, kattoihin ja  kalusteisiin sekä tiili- ja muuripinnoille ja sen kanssa voi yhdistellä satoja eri sävyjä.

Valkoisuus ja raikkaus ovat olleet suosiossa pitkään. Valkoinen sopii erinomaisesti kalusteisiin ja kattopintoihin. iNTO Kalustemaalilla voit maalata Kookos- sävyn nyt myös puolikiiltävänä, mikäli mielit tilaan hieman kiiltoa. Puolihimmeä iNTO Kalustemaali jättää kauniin himmeän pinnan, jota suositaan myös silloin kun etsitään ns.”kalkkimaalimaista” pintaa ja kiiltoastetta.

Pieniä tiloja maalatessa vaalea sävy tuo avaruutta ja valoa. Ota valkoisen vastapainoksi rouheaa tunnelmaa, luonnon materiaaleja ja luonnollisia sävyjä. Sisustusvinkki: Miellyttävän maanläheinen ja vivahderikas sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Kookos, Dyyni, Taival ja Karhunvatukka.

Lisää inspiraatiota SävyPaletistamme

Tiesithän, että voit valita sävyjä molemmista värikartoistamme. Tutustu Sisävärikarttaamme ja Perinnevärikarttaamme ja yhdistele mieleisesi väriyhdistelmät oman kotisi, mökkisi, toimistosi tai vaikkapa toimitilojesi piristykseksi. Maalaamalla voi helposti vaihtaa sävyjä ja sisustustunnelmaa.

Arkisto