Juutti | Sisävärikartta

Juutti on kaunis, hennosti luonnonvaaleaan taittuva sävy, jossa on vivahteikkuutta ja rouheutta. Sävy on lämmin ja rauhoittava. Arkinen sävy on kuitenkin erittäin juhlava ja arvokas. Se huokuu lämpöä ja pehmeyttä. Rouheutta. Nykypäivää ja nostalgiaa. Ajattomuutta. Sävynä se sopii mainiosti kodin seiniin ja lattioihin, kalusteista ja tiilipinnoista puhumattakaan. Sen väri leikittelee valossa ja varjossa, antaen vivahteikkaan ja muuntuvan tunnelman. Käytä Juutti-sävyä leveän raitatapetin parina. Maalaa sillä puolipaneelit tai hirsiseinät. Valitse sävyn kaveriksi valkoista, vaniljaa, tummanruskeaa tai savenharmaata. Tai anna sävylle vastapainoa viininpunaisella, roosalla tai poltetulla terralla. Valitse sävyn kaveriksi vihreää, niin saat tilaan luonnollisen ja kepeän tunnelman.

Karkean juuttinarun pintaa koristaa monensävyiset säikeet. Niiden värit vaihtelevat kauniin vaaleista syvän tummiin sävyihin. Luonnollisuus, perinteikkyys ja monivivahteisuus ovatkin juutin ainutlaatuisuutta parhaimmillaan.

Kokeile iNTO Sisustusmaalia kodin seiniin. Ylläty sen peittävyydestä, hajuttomuudesta ja helpposivelteisyydestä. Valitse Ovi- ja ikkunamaali pönttöuunien pinnalle. Tiilitakan voi maalata iNTO Sisustusmaalilla. Puulattioihin ja kulutusta vaativiin kohteisiin kannattaa valita Uula Puulattiamaali. Kaikki ihanat sävyt löydät Sisävärikartasta ja Perinnevärikartasta.

Sisustusvinkki: Ajaton ja pehmeän luonnollinen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Juutti, Dyyni, Kardemumma ja Pippuri.

Tutustu muihin ihaniin sävymaailmoihin Suunnittelijan SävyPaletissa tai uppoudu värien maailmaan Sävyjen aarteet– esitteemme lehdillä.

Arkisto