Kardemumma | Sisävärikartta

Sisävärikarttamme sävy Kardemumma on aavistuksen punertava, tummemman ruskea sävy, jossa on ripaus suklaata ja kahvia. Ihanan kotoisa ja lämmin sävy kodin rakkaimmille pinnoille. Kardemumman sävy sopii erityisesti tiloihin, jossa tavoitellaan turvallista ja vahvaa olemusta. Sävy sopii erityisesti lattioihin ja portaisiin, mutta on myös oma voimakas kokonaisuus seinäpinnoilla ja puolipaneeleissa, jolloin se sopii yhdistettäväksi voimakkaiden suurikuviollisten ja värikkäiden tapettien kanssa.

Kardemumman kanssa sopivat monet sävyt. Vahvojen  sävyjen kanssa se toimii tasapainottajana ja rauhoittaa tilaa. Vaaleille sävyille se antaa sopivasti kontrastia ja vivahteikkuutta. Kardemumman sävy on luonnikas oli kyseessä sitten perinteisempi tai nykyaikaisempi sisustusvärimaailma. Vahvaan väritykseen soveltuva Kardemumma on omiaan mm. Ananas-, Mandariini- ja Mustikka-sävyjen kanssa.

Sisustusvinkki: Lumoavan herkkä ja lempeän kotoisa sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Kardemumma, Kaneli, Villa ja Höyhen

Kardemumman sävyssä on mausteinen tunnelma. Luo lämmin ja kotoisa sisustus. Tutustu SävyPalettiimme.

Arkisto