Dyyni | Sisävärikartta

Dyyni on hiekkainen, kevyen viileä sävy, joka taipuu vaalean beigeen. Sävy on keskivahva ja luonnollisen kaunis. Sävyn hieman puuterimainen ja samettinen pehmeys valloittaa utuisuudellaan ja monimuotoisuudellaan. Ihanaa kodikkuutta, lämpöä ja pehmeyttä. Kokeile ja ihastu!

Sen luomaan tunnelmaan sopivat herkimmät ja voimakkaimmatkin sävyt. Yhdistele Dyyniin sävyjä vuodenaikojen mukaan, kuten kesän sinisyyttä ja vihreyttä tai syksyn harmaata tai punertavaa. Talvella sen kaveriksi sopivat tummat ja lämpimät sävyt, kuten Kirsikka, Luumu tai Basaltti. Kevään vaaleat sävyt, kuten Karambola, Vehnä tai Pioni raikastavat sen sävyä ja kepeyttävät sen tunnelmaa.

Sisustusvinkki. Tyylikkään viileä ja suloisen samea sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Dyyni, Basaltti, Luumu ja Mustikka. 

Löydä lisää ihania väriyhdistelmiä Suunnittelijan SävyPaletista tai uppoudu sävyjen valloittavaan maailmaan Sävyjen aarteet– esitteemme lehdillä.

Arkisto