Höyhen | Sisävärikartta | Perusvalkoinen

Höyhenen vaalea untuvaisuus. Herkkyys, jolle ei ole vertaa. Keveyden pehmeä tuntu. Levollisen lumoava valoisuus. Maalipinnan samettisuus. Siveltimen pehmeät jäljet. Maalaamisen riemu. Ajaton kauneus. Raikas tuulahdus. Täyteläisyys.

Uula Sisävärikartan sävy Höyhen on kauniin pehmeä valkoinen sävy. Sävy on erittäin suosittu perussävy sisätilojen kattoihin, seiniin ja kalusteisiin. Tämän Uulan perusvalkoisen sävyn kanssa voi helposti yhdistää tuhansia eri sävyjä. Sävyn valkoisuus on lämpöistä ja siitä puuttuu sinertävän viileä vivahde. Vesiohenteisissa, hajuttomissa ja hengittävissä sekä nopeasti kuivuvissa iNTO Sisustusmaaleissamme on valittavana kaksi kiiltoastetta, iNTO Sisustusmaali himmeä ja iNTO Sisustusmaali puolihimmeä. Himmeäpintainen iNTO Kalustemaali on erittäin kaunis valkoisiksi maalatuissa kalusteissa, ovissa, puukoreissa, rottinkikalusteissa, sisustustikapuissa, jne. Puolikiiltävällä iNTO Kalustemaalilla saat kiiltoasteeltaan aavistuksen kiiltävämmän pinnan mm. kalusteisiin, sisäoviin ja kattopintohin.

Lempeän valoisa, suloisen valkoinen sävy, jossa yhdistyy valoisuus, keveys ja pehmeys. Sävy on lämmin ja täyteläinen.
Luonnollisen kaunis, puhdas ja helmenharmaa sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Höyhen, Tuuli, Huurre ja Sumu.
Lisää ihania sävy-yhdistelmiä löydät Suunnittelijan Sävypaletista.

Arkisto