Karambola | Sisävärikartta

Karambola on vaniljaisen kermainen sävy, joka antaa kepeyttä ja pehmeyttä sisustettavaan tilaan. Hurmaavan ihana, täyteläinen vaaleankeltaisuus, jossa on kuitenkin sopivasti väriä ja luonnetta. Sävy sopii erittäin hyvin yhdistettäväksi luonnonvaaleiden sävyjen kanssa. Kaikki luonnolliset ja maanläheiset sävyt, kuten harmaat ja rusehtavat värit sopivat Karambolan kaveriksi, jolloin sisustuksellinen tunnelma on rento ja tasapainoinen.

Muistathan, että maalaamisen ei aina tarvitse olla monella suurella pinnalla. Käytä Karambolaa pieninä väriläiskinä. Mitäpä jos maalaisit sillä  rottinkiset tuolit tai olohuoneen puisen kirstun, keittiön kaapinovet, lastenhuoneen tehosteseinä tai vaikkapa keittiön puolipaneelit. Keltaiset värit tuovat auringonpaisteen ja valon tullessaan jo pieninäkin määrinä. Aistikas, rauhallisen pehmeä ja syvällinen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Karambola, Hortensia, Polku ja Taival.

 

 

Arkisto