Louvre-sävy | Sisävärikartta

Louvre on voimakas, tumma turkoosi ja merenvihreä sävy, josta huokuu arvokkuutta ja glamouria. Sävy on elegantti, vahva ja syvällinen. Arvokas sisustustunnelma syntyy tästä arvokkkaan vahvasta väristä ja suurista kalusteista. Tee vierashuoneesta vaikuttava tai anna työhuoneeseen voimaa ja jykevyyttä. Mausta suurella matolla, tummapuisilla kalusteilla, massiivisella kirjoituspöydällä, nahkanojatuoleilla, kirjahyllyllä kirjoineen. Tai tuo tilaan herkkyyttä valkoisella sävyllä, kepeillä kalusteilla ja kristallikruunun arvokkuudella.

Rauhallinen, viehkeä ja pehmeän sensuelli sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Louvre, Lehdykkä, Basaltti ja Vehnä. Muistathan, että kaikkien sävyjen eri tarvitse olla maalattuina, vaan ne löytyvät mm. kalusteista, sisustustekstiileistä, matoista tai tilassa käytetyistä materiaaleista.

Valitse seinien, lattioiden, ovien ja huonekalujen värit tarkasti ja huolellisesti. Jos aristelet tummia tai vahvoja sävyjä pitäydy vaaleissa sävyissä ja anna ripaus värikkyyttä tekstiileissä tai vaikkapa muutamassa maalatussa taulussa tai kalusteessa. Mikäli rakastat värejä, niiden voimaa ja vahvuutta, kokeile rohkeasti ja testaa. Maalaamisessa mukavinta on se, että maalaus on aina helppo uusia ja värejä helppo vaihtaa.

Uula Pellavaöljymaali ja Into Kalustemaali valittiin Ranskan historiallisesti tunnettujen arvokohteiden restaurointimaaleiksi. Lue lisää sivuiltamme tai tutustu ranskalaisen jälleenmyyjämme tiedotteisiin. 

Arkisto