Versailles-sävy | Sisävärikartta

Viileän raikas, vihertävän turkoosi sävy, jossa värin heleys ja puhtaus valloittavat juhlavuudellaan ja ylellisyydellään. Versailles-sävy sopii mm. eteis- ja aulatiloihin, lastenhuoneisiin, olohuoneisiin sekä makuuhuoneisiin ja se toimii sisustuksellisesti parhaiten joko suurilla seinäpinnoilla tai pieninä yksityiskohtina muun sisustuksen raikastajana. Valkoiseen yhdistettynä sävyn raikkaus korostuu, luonnollisiin materiaaleihin yhdistettynä sävy saa pehmeyttä ja lempeyttä. Luo raikas ja vilpoisa sisustus yhdistämällä sävyt Versailles, Heinä, Dyyni ja Juutti.

Versailles sopii erittäin hyvin yhdistettäväksi erilaisiin materiaaleihin ja sisustusteemoihin. Sävy sopii yhtä hienosti harmaaseen lautaseinään kuin rustiikkisiin, tummiin kalusteisiin. Erittäin juhlava sisustus syntyy kun yhdistetään sävyyn kultaa tai hopeaa. Yhdistä Versailles-sävy kultaisiin ja hopeisiin oranamentti- ja raitatapetteihin, rokokoo-huonekaluihin, kullattuihin kalusteisiin, jne.

Aistikkaan oloinen väri viestii raikkaudesta, puhtaudesta ja sen vuoksi se useimmiten liitetään veden yhteyteen. Mikäpä estää käyttämästä sävyä myös Spa-tiloissa tai hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluja tarjoavissa asiakastiloissa. Versailles-sävyn tyylikkyys antaa mahdollisuuden sävyn kanssa leikittelyyn ja sisustuksellisiin muutoksiin vuodenaikojen mukaan.

Lisää ihania sävy-yhdistelmiä löydät Suunnittelijan SävyPaletista.

Uulan Pellavaöljymaalia sekä Into Kalustemaalia on käytetty Ranskan kuuluisien arvokohteiden restaurointimaaleina. Lue lisää!  

Peintures Uula Color

 

Arkisto