Pisara | Sisävärikartta

Helmeilevän kaunis, vaaleansininen sävy, jossa on pehmeää hellyyttä. Etäisen utuisessa sävyssä leikkivät pisaran kuulaus ja kirkkaus. Kauniisti sinertävä Pisara-sävy antaa kodillesi utuisan viileän, mutta rauhallisen tunteen. Lempeä ja pehmoinen sävy on ajaton. Se sopii lattioihin, kattoihin, seiniin ja kalusteisiin. Melkeinpä minne vain. Yhdistä siihen valkoista, niin saat raikkaan sisustuksen tai tummansinistä, niin saat tilaan ryhtiä ja vakuuttavuutta. Pisara-sävyn kanssa voit myös yhdistää kauniita, luonnollisen vaaleita tai rusehtavia sävyjä, kuten sävyjä Ohra, Juutti, Dyyni, Villa tai Sahara. Niiden kanssa luot sinisen värin viileyteen pehmeyttä ja lämpöä.

Pisaran vaaleansiniseen sävyyn voi yhdistää myös muita luonnon omia sävyjä, kuten vihreää, vedenvihreää tai harmaata. Sisustukseen, jossa on paljon luonnonmateriaaleja, kuten kiveä tai puuta sävy Pisara sointuu vaivattomasti. Tyyni, raikas ja seesteisen merellinen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Pisara, Kissankello, Versailles ja Heinä. Tärkeintä on, että löydät sinulle kauneimmat sävyt ja sävy-yhdistelmät.

Vinkki: Sisävärikarttamme sävyt on suunniteltu myös sisustusvärimaailmoita ajatellen. Toisiinsa sopivat sävyt löytyvät, kun katsot mieleisesi sävyn lähellä olevia väriskaaloja joko pystyyn, vaakaan tai vinottain. Tarkoitus on, että kaikkia sävyjä ei tarvitse maalata, vaan sävyt voidaan tuoda tilaan myös tekstiileissä, matoissa tai kalusteissa.

Tutustu SävyPalettiimme. Löydä kauneimmat sävysi ja anna väriesi valloittaa.

Arkisto