Sitrus | Sisävärikartta

Utuinen, keskivaalean keltainen sävy, jonka lempeys yllättää pehmeydellään ja luomoaa keveydellään ja pirteydellään. Yhditettynä valkoiseen kalustukseen tai sisustustekstiileihin Sitrus-sävyn raikkaus korostuu entisestään. Valitse Sitrus piristykseksi pieninä väriläisikinä yksittäisiin kalusteisiin kuten puisiin jakkaroihin, pinnasänkyyn, sisustustikapuihin, jne. Tai maalaa sillä koristekuvioita tai raitoja vaikkapa eteisen tai lastenhuoneen seinille. Viihtyisän tyylikäs, raikas ja heleä sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Sitrus, Vilja, Ohra ja Höyhen.

Keltaisen värin energisyys sopii rohkeille sisustajille. Rohkeimmat maalaavat Sitruksen sävyllä keittiön kaapinovet, ruokapöydän tuoleineen tai vaikkapa suuria pintoja, kuten seiniä tai lattian ja tuovat tehoväriksi mustaa tai tummanharmaata. Erittäin dynaamisen ja näyttävän sisustuksen luot yhdistämällä Sitrus-sävyyn sisävärikarttamme sävyt Salmiakin ja Basaltin.

Valitse maali aina maalattavan kohteen mukaisesti, sillä maalien kulutuksen- ja pesunkesto vaihtelevat. Sisäseinien ja kattojen sekä tiili ja muuripintojen maalaukseen sopivat vesiohenteiset iNTO Sisustusmaalit. Kalusteisiin, listoihin, ikkunapuitteisiin, oviin ja seinäpintoihin sopii iNTO Kalustemaali tai Uula Ovi- ja ikkunamaalilla, jolla voit myös maalata mm. pönttöuuneja. Maalaa puulattiat, kalusteet tai kylmillään olevat tilat Uula Puulattiamaalilla. Muistathan, että voit valita ihania sävyjämme sekä Sisävärikartastamme että Perinnevärikartastamme.

 

Arkisto