Verso | Sisävärikartta

Lempeän vihreät värit ovat luonnon omia sävyjä, joissa yhdistyvät kevään raikkaus, elinvoimaisuus ja luonnon monimuotoinen runsaus. Vihreä sävy sisustuksessa luo ympärilleen harmoniaa. Se sointuu erityisen kauniisti siniseen ja ruskeaan, jotka ovat myös luonnon omia, suuripintaisia sävyjä. Rauhoittava ja tasapainottava vihreys luo energisen, luotettavan ja virkistävän tunnelman kotiisi. Vihreä sävy sopii hyvin yhteen sekä kylmien että lämpimien värien kanssa.

Sisävärikartan sävy Verso on vaalea, hyvin hennosti vihertävä sävy, jossa on viileä, mutta lempeä ulottuvuus. Pehmeästi murrettu ja luonnollinen sävy, joka sopii erittäin hyvin suurienkin seinäpintojen sävyksi. Kaunis ja ajaton vihreä sopii myös kalusteisiin ja lattiapintoihin, jos etsit kotisi sisustukseen aitoa vanhanajan tunnelmaa. Yhdistä tähän ihanan pehmeän virhertävään sävyyn tummanvihreää Lehdykkää tai Misteliä tai vihertävänsinertäviä sävyjä kuten Versaillesia tai Louvrea syvällisen ja sykähdyttävän sävymaailman luomiseksi.  Vihertävän sävyn kanssa sopivat erittäin hyvin yhteen myös luonnonvaaleat ja harmahtavat sävyt. Näin saat sisustukseesi luonnollisen yhtenäistä ilmettä ja sävymaailmaa. Kepeä, miedosti vivahteikas ja pehmoinen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Verso, Heinä, Versailles ja Aavikko.

Tutustu Suunnittelijan SävyPalettiin ja loihdi itsellesi upea ja trendikäs sisustus.

Arkisto