Tuuli

Tuuli – viileän vilvoittava

Tuuli on hyvin vaalea, hennosti sinertävä sävy, jossa korostuu sinisyyden raikkaus ja tuulenhenkäyksen muuntuva tunne ja olemus. Tuuli-sävy on kauniin sinertävä. Vaaleansininen sävy antaa kepeää viileyttä tilaan kuin tilaan. Se on erittäin rauhoittava sävy, joka on omiaan makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa. Sävyn kauneus tulee sopivasti esille myös keittiön kaapistoissa, kattolistoissa, katoissa, puolipaneeleissa ja lastenhuoneen kalusteissa.

Ideoita sisustussävyihin

Mikäli etsit sisustusajatusta, jossa rouheus ja sävyn heleys kohtaavat, suosittelemme käyttämään sävyn kaverina tummahko värejä sisustustekstiileissä tai tapeteissa. Lisää tilaan myös luonnollisuutta ja lämpöä antavaa puun kauneutta. Raikkaan ja kepeän sisustusvaikutelman luomiseksi valkoiset kalusteet ovat oiva valinta vaaleansinisen kaveriksi. Lisukkeeksi sopii voimakkaita sinisiä sävyjä, kuten Pisara, Hortensia ja KissankelloVilpoisan, tunnelmaltaan vahvan ja syvällisen sävymaailman  luot yhdistämällä sävyt Tuuli, Hortensia, Luumu ja Karhunvatukka.

Tutustu SävyPalettiimme tai sävykortteihimme

SISÄVÄRIKARTAN SÄVYKORTIT – VALMIITA SÄVY-YHDISTELMIÄ

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.

VALITSE SÄVYN LISÄKSI MAALATTAVAAN KOHTEESEEN SOPIVA MAALI

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into SisustusmaaliinInto KalustemaaliinUula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos, pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa tai pesunkestävyyttä.

Arkisto