Kissankello Uula Sisävärikartan sävy

Kissankello | Sisävärikartta

Kissankello – hurmaa sinisyydellään

Kissankello Uula Sisävärikartan sävy

Kissankello on kaunis, keskisininen väri, jossa on aavistus harmaata utuisuutta. Valitse sävy, kun haluat luoda kodin sisustukseen luonnollisuutta ja rauhaa. Pehmeä sininen raikastaa tilaa ja rauhoittaa mieltä. Sävyn aavistuksen murrettu pehmeys ja viilentävä vaikutus sopivat erityisesti makuuhuoneisiin, lastenhuoneisiin, kalusteisiin ja lattioihin. Luonnon omat materiaalit, puu- ja kivipinnat sekä luonnolliset värit luovat yhdessä Kissankellon kanssa harmonisen ja luotettavan tunnelman. Kissankellon hurmaavan värin leikittelevä sinisyys on aivan omiaan myös merelliseen sisustukseen. Yhdessä valkoisen punaisen kanssa se luo raikkaan ja tasapainoisen kokonaisuuden. Kissankello on tyylikkään juhlava, nostalgisen sininen sävy, joka hurmaa täydellisyydellään, pehmeydellään ja aistikkuudellaan.

Tutustu SävyPalettiimme tai sisävärikartan sävykortteihimme. Ihastu ja inspiroidu. Valitse mieleisesi sävyt ja yhdistele rohkeasti. Kerää ideoita tai tunnelmoi. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luoto sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.


Kissankello – Sisävärikartan sävykortit – Sinisiä sävy-yhdistelmiä

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.


Valitse aina sävyn lisäksi maalattavaan kohteeseen sopiva maali

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into SisustusmaaliinInto KalustemaaliinUula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos, pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa tai pesunkestävyyttä.


Tutustu SävyPalettiin

Uppoudu Sävyjen aarteisiin

Arkisto