Kissankello

Kissankello – hurmaa sinisyydellään

Kissankello on kaunis, keskisininen väri, jossa on aavistus harmaata utuisuutta. Valitse sävy, kun haluat luoda kodin sisustukseen luonnollisuutta ja rauhaa. Pehmeä sininen raikastaa tilaa ja rauhoittaa mieltä. Sävyn aavistuksen murrettu pehmeys ja viilentävä vaikutus sopivat erityisesti makuuhuoneisiin, lastenhuoneisiin, kalusteisiin ja lattioihin. Luonnon omat materiaalit, puu- ja kivipinnat sekä luonnolliset värit kuten Juutti, Villa ja Dyyni luovat yhdessä Kissankellon kanssa harmonisen ja luotettavan tunnelman.

Merellinen tunnelma

Tämän hurmaavan värin leikittelevä sinisyys on aivan omiaan myös merelliseen sisustukseen. Silloin yhdessä Sisävärikartan sävyjen Kookoksen ja Chilin kanssa se luo raikkaan ja tasapainoisen kokonaisuuden. Kissankello on tyylikkään juhlava, nostalgisen sininen sävy, joka hurmaa täydellisyydellään, pehmeydellään ja aistikkuudellaan. Valitse sisustukseen viihtyisän tyylikäs ja sopusointuinen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Kissankello, Hortensia, Dyyni ja Kookos.

Tutustu SävyPalettiimme, uppoudu Sävyjen aarteisiin. tai sävykortteihin

SISÄVÄRIKARTAN SÄVYKORTIT – VALMIITA SÄVY-YHDISTELMIÄ

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.

VALITSE SÄVYN LISÄKSI MAALATTAVAAN KOHTEESEEN SOPIVA MAALI

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into SisustusmaaliinInto KalustemaaliinUula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos, pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa tai pesunkestävyyttä.

Arkisto