Maalit uusiutuvista luonnonöljyistä

Maalit uusiutuvista luonnonöljyistä – muovittomien maalien alla puu voi hyvin

Maalit uusiutuvista luonnonöljyistä tarkoittavat sitä, että maaliemme raaka-aineina käytetään luonnollisia öljyjä, kuten esimerkiksi pellavaöljyä, soijaöljyä ja auringonkukkaöljyä. Ekologisuus ja hengittävyys ovat aina olleet meille sydämenasia. Valmistamme luonnonmaaleja yhä samojen perinteisten reseptien ja periaatteiden mukaisesti kuin aloittaessamme vuonna 1978. Yrityksemme tarkoituksena oli tuolloin ja on edelleenkin tarjota hengittäviä, muovittomia ja ekologisia maaleja puupintojen erilaisiin käsittelyihin. Käsityönä tehdyt ja kotimaassa valmistetut maalimme sopivat suomalaiseen rakentamiseen, sisustamiseen ja entisöintiin. Yhteistä kaikille tuotteillemme on se, että ne valmistetaan aina puun luonnollista rakennetta arvostaen sekä ympäristöä ja maalaria ajatellen. Laadukkaat raaka-aineet, maalatun puupinnan hyvinvointi sekä mahdollisimman pieni ympäristökuormitus ovat niitä arvoja, joita vaalimme edelleen.

Ulko- ja sisämaalien monipuolinen valikoima antaa valinnanvaraa

Alun perin Punamultamaalin valmistuksesta alkanut yritystoimintamme on vuosikymmenien aikana laajentunut täydentämään nykyaikaisia maalitarpeita. Valikoimastamme löytyvät tuotteet perinne- ja uudisrakentajille sekä kodin sisustajille, remontoijille, restauroijia ja maalareita unohtamatta. Yrityksen ensituotteiden, kuten Keittomaalin ja Pellavaöljymaalin rinnalle on kehitimme nopeasti kuivuvat, päästöttömät ja hajuttomat vesiohenteiset maalit Inton ja Ilonan.

Hyväntekeväisyysyhteistyötä yhdessä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa

Haluamme kääntää ajatukset ja katseet suomalaiseen luontoon ja sen hyvinvointiin. Jokaisesta juhlavuoden aikana ostetusta 9L ja 10L kokoisesta Uulan maalipurkista lahjoitetaan 0,40€ Suomen luonnonsuojeluliitolle. Valitsemalla maalimme osallistut suomalaisen luonnon hyvinvoinnin tukemiseen. Tuotteitamme voi ostaa jälleenmyyjäliikkeistä ympäri Suomen, verkkokaupastamme uula.fi tai tehtaanmyymälästämme Kauvatsalta. Olemme Suomen luonnonsuojeluliiton kumppani. Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on 160 paikallisyhdistystä ja tuhansia aktiiveja ympäri Suomen. Suomen luonnonsuojeluliitto kumppaneineen ovat suojelleet luontoa menestyksekkäästi jo vuodesta 1938. Jäsenet, tukijat ja vapaaehtoiset tekevät luonnonsuojeluliitosta Suomen vaikuttavimman järjestön. Liity norppajengiin!

Tutustu toimitusjohtajamme haastatteluun Luonnonsuojelija-lehdessä 2018

 

Arkisto