Sisustus ja remontointi

Sisustus ja remontointi – Kansakoulun remonttipäiväkirja

Sisustus ja remontointi kulkevat käsi kädessä tässä upeassa, taidolla ja hyvällä maulla maustetussa kansakoulussa. Kaikki sisustukseen liittyvät värisävyt, tapetit ja kalusteet ovat sopusoinnussa keskenään, mutta silti jokainen tila huokuu omaa, lumoavan värikästä ja harkittua tunnelmaa. Sisustuksen täydellisyyttä ja riittoisuutta ei voi yhdellä silmäyksellä tallettaa. Jokainen asia sisustuksessa ja remontoinnissa on tarkkaan harkittu ja huoneista löytyy upeita yksityiskohtia. Lopputulos on täydellisen upea ja vanhaan rakennukseen sopivaa.

Tämä kohteen sisustuksen suunnittelun ja toteutuksen takana on blogiyhteistyökumppanimme Riikka. Riikan blogisivuilla on paljon juttuja ja upeita sisustukuvia sekä sisä- että ulkoremontoinneista ja maalauksesta. Tämä blogi, jos mikään on tutustumisen arvoinen. Voimme luvata, että et tule pettymään. Kaikki kuvat ovat Riikan itse ottamia. Tämä on kerrassaan ihana projekti! Kannattaa tutustua! Kansakoulun remonttipäiväkirjaan.

Tiesithän, että sisä- ja ulkovärikarttamme sävyt sointuvat suomalaisen luonnon ja suomalaisten sielunmaiseman kanssa. Tutustu värikarttojemme ainutlaatuisiin sävyihin ja valitse niistä mieleisesi. Kaikki värikarttomme värit voidaan sävyttää sisämaaleihimme. Ulkomaalien suhteen on muutamia poikkeuksia.

Huomioithan, että sähköisien värikarttojemme värit eivät korvaa aitoja värimalleja. Väri voi vaihdella näytöistä riippuen. Sävyvalinta kannattaa tehdä paperisista värikartoista, joita voit tilata suoraan kotiisi. Muistathan tehdä koemaalauksen ennen varsinaisen maalaustyön aloittamista ja tarkistaa värisävyn toimivuuden maalattavassa tilassa. Värihavaintoon vaikuttavat mm. tilan valaistus, maalattavien pintojen sileys tai karkeus sekä muut tilassa käytetyt värit.

Tilaa värikarttoja tästä

Arkisto