Hengittävä sisämaali | Ilona Kuultomaali

Hengittävä sisämaali – paras valinta sisäpintojen maalaamiseen

Hengittävä sisämaali – kuten Into Sisustusmaali tai Ilona Kuultomaali, on erinomainen valinta, kun kotiin halutaan turvalliset ja päästöttömät sisämaalit. Into Sisustusmaali on peittävään maalaamiseen tarkoitettu vesiohenteinen öljymaali, joka peittää hyvin ja sillä maalaaminen maalaaminen on helppoa ja nopeaa. Kaiken lisäksi Into Sisustusmaalilla on mukava maalata, koska maali pysyy hyvin pensselissä tai telassa.

Ilona Kuultomaali – kuultomaalien kuningatar

Ilona Kuultomaali on tarkoitettu sisäpintojen kuultokäsittelyyn, jossa puun syyt eli puun omat upeat kuviot jäävät upeasti esille. Ilona kuultomaalilla voit sävyttää puupinnan kauniisti, oman värimieltymyksen mukaan. Kuultomaali suojaa käsiteltyä pintaa mm. likaantumiselta ja on erinomainen vaihtoehto vahaukselle hyvän pesunkestävyytensä sekä helpon uudelleen käsiteltävyytensä ansioista. Kuultomaali on helpposivelteistä, kuivuu nopeasti ja on hajutonta.

Ilona Kuultomaali valittiin Paraisille rakennetun talon sisähirsiseinien käsittelyyn. Talon ulkonäkö, sisustus ja värimaailma on harmooninen ulkoa ja sisältä. Kaikki sävyt ja ideat toimivat yhteen hienosti ja  luonnonvalo siivilöityy kaikkialle kotiin. Ikkunoiden sijoittelussa on huomioitu valon kulku kaikista suunnista. Taloa ympäröivä metsä säännöstelee auringon kirkkautta sopivasti ja sisään tuleva valo on sävyltään lämmintä.

UUSI KOTI- LEHDEN ARTIKKELI – INSPIROIVAA SELKEYTTÄ

Uusi Koti- lehti  on korkealuokkainen, täysin suomalainen asumisen erikoislehti. Jokaisessa numerossa esitellään iso joukko uusia taloja, joissa asuu onnellisia suomalaisperheitä. Esittelykodit ovat kauniisti sisustettuja. Lehdestä saa käytännönläheisiä ideoita kodin tilaratkaisuihin, tekniikkaan ja sisustamiseen. Lehdestä löytyvät uudet talomallit ja pintamateriaalit – laatat, lattiat ja tapetit. Lehden vakiosisältöä ovat myös kodikkaat vapaa-ajanasunnot. (teksti: Jorma Välimaa/ kuvat: Hans Koistinen)

Pääset tutustumaan upean hirsitalon rakennusprojektiin ja tunnelmiin tästä linkistä UK-3-2017-2Parainen

Arkisto