Parhaat sisämaalit | Päästöttömät sisämaalit

Parhaat sisämaalit päästöttömään ja hajuttomaan maalaamiseen

Parhaat sisämaalit ovat päästöttömiä ja turvallisia. Sisämaalauksessa maalien hajuttomuus, helppo maalattavuus ja nopea kuivuminen ovat tärkeitä asioita turvallisuuden, muovittomuuden ja hengittävyyden lisäksi. Maalien käyttömukavuus, kuten hyvä peittävyys ja valumattomuus ovat maalarille kriteereitä, jotka ohjaavat maalinvalinnoissa.

Into ja Ilona – peittävään ja kuultavaan maalaamiseen

Into ja Ilona, sisämaalisuosikkimme ovat turvallinen valinta sisäpintojen maalaamiseen. Tämä tuoteperhe sisältää hengittävät ja nopeasti kuivuvat peittävät ja kuultavat sisämaalit. RTS sr on 16.2.2018 myöntänyt M1-merkin koko vesiohenteisten öljymaaliemme tuoteperheelle iNTOLLE ja iLONALLE. Maalit eivät sisällä muovisideaineita eikä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (ei VOC-päästöjä). Niiden ympäristöystävällisyys perustuu sideaineena toimiviin uusiutuviin luonnonöljyihin. Maalimme jättävät puu- ja hirsipinnan hengittäväksi, jolloin kosteus pääsee poistumaan rakenteista.

Sisämaaliemme käyttökohteita ovat puu-, paneeli-, levy- ja kiviainespinnat seinissä, katoissa ja kalusteissa. Into-maalit sopivat myös hirsi-, paneeli-, pinkopahvi-, tiili- ja muuripinnoille. Ilona Kuultomaali sopii seinien, kattojen, kalusteiden, ovien ja ikkunapuitteiden maalaamiseen. Ilona Saunakuullolla voit helposti ja turvallisesti maalata saunan ja kosteiden tilojen seiniä ja kattoja, lauteita, penkkejä ja kaidepuita.

Laaja sävyvalikoima

Sisämaalimme ovat sävytettävissä Sisävärikarttamme ja Perinnevärikarttamme lisäksi kaikkien yleisimpien värikarttojen sävyihin. Värivalikoima on siis erittäin kattava ja monipuolinen.

Tutustu vesiohenteisien öljymaaliemme esitteeseen ja lue lisää tuotteistamme.

 

 

 

 

Arkisto