Versailles! Vive la Peinture Uula Color!

Versailles! Vive la Peinture Uula Color!

Versailles! Vive la Peinture Uula Color!

Versailles ja Louvre – Versaillesin palatsin koristeellisia ikkunapuitteita peittää kullankeltaiseksi sävytetty Uula Pellavaöljymaali. Maalipurkin kyljessä koreilee ylpeästi suomalaisen työn merkki, Avainlippu. Kauvatsan maaseutumaisemassa valmistettu maalimme on valittu Versaillesin palatsin ja Louvren taidemuseon historiaa huokuviin puupintoihin. Olemme saavuttaneet jotakin ainutlaatuista. Matkamme Ranskan arvokohteiden maalintekijäksi on kestänyt neljä vuotta. Maalimme valikoitui parhaimmaksi kolme vuotta kestäneen testauksen jälkeen. Nyt saimme käydä katsomassa kuinka restaurointityöt sekä Versaillesin palatsissa että Louvren taidemuseossa etenevät ja kuinka juhlallisen ylväältä ja hyvältä kaikki näyttääkään.


Versailles

Versaillesin palatsissa maalattavina ovat ikkunapuitteet sekä ovet. Myös sisätilojen seinien maalaamiseen käytetään puolihimmeää Into Kalustemaaliamme. Versaillesin palatsin aita ja portit ovat saaneet alkuperäisen rautaportin sävyisen pellavaöljymaalipinnan. Pellavaöljymaalien sävytykset tehdään aidoista pigmenteistä valmistetuilla sävytyspastoilla ja värisävyjen sekoittaminen tehdään käsityönä. Sävyttäminen vaatii erikoisosaamista ja tarkkuutta, jotta värisävystä tulee halutunlainen. Restaurointikohteiden sävyt ovat valikoituneet rakennuksien alkuperäisistä sävyistä mutta myös arkkitehtien toiveiden mukaisesti.


Louvre

Louvren taidemuseoissa on maalejamme käytetty myös sisä- ja ulkopintojen maalauksessa kuten esimerkiksi ovien ja ikkunapuitteiden maalaamiseen. Suuri hanke on toteutunut yhteistyössä ranskalaisen Jean-Christophe Billaudin kanssa. Hän toimii maaliemme maahantuojana Ranskassa ja on suositellut tuotteitamme Versaillesin ja Louvren restaurointeihin. Näiden historiallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnettujen arvokohteiden lisäksi yhteistyö Billaudin kanssa avaa meille mahdollisuuksia valikoitua Ranskassa sijaitsevien kartanoiden ja linnojen sekä muiden arvokohteiden maalaushankkeisiin.


“Nämä upeat referenssit ovat arvokas ja ainutlaatuinen kunnianosoitusta työtämme ja tuotteitamme kohtaan.

Vive la Peinture Uula Color! Eläköön Uula Colorin maalit!”


Tutustu tiedotteeseemme

Eläköön Uula Colorin maalit! Vive la Peinture Uula Color!

Long Live Uula Color paints! Vive la Peinture Uula Color!

Uula Color gläder sig över imponerande referenser Uulacolor2018

Alueviestin uutissatoa

Meillä Kotona- lehden artikkeli 

Arkisto