Paneelikaton maalaaminen – Tuleentuijottaja-blogi

Paneelikaton maalaaminen tuntuu haastavalta asialta. Kuitenkin, kun valitsee itselleen sopivat työvälineet ja hyvin peittävän ja mukavan nopeasti kuivuvan iNTO Sisustusmaalin, käy maalauspuuhat helpommin kuin ajattelikaan.

Tutustu Tuleentuijottaja-blogissa paneelikaton maalausprojektiin. Saat oivat niksit, ideat ja kokemukset siitä, miten paneelikaton maalaus kannattaa toteuttaa. Tuleentuijottaja-blogia kirjoittelee Annu, joka kertoo itsestään seuraavasti: “Tuleentuijottaja on maalla miehen ja eläinlauman kanssa asusteleva taivaanrannan maalari, joka rakentaa hirsistä ekotaloa hometalon tilalle. Rakentamista, DIY-hommia, remppailua, vanhoja romuja, eläintenhoitoa, elämää maalla, kotoilua ja haahuilua siellä täällä, niistä täällä kirjoittelen. Tervetuloa mukaan!” -Annu-

Tuleentuijottaja-blogissa paneelikatot maalattiin iNTO Sisäpohjamaalilla ja himmeällä iNTO Sisustusmaalilla. iNTO Sisustusmaali on muoviton, hengittävä ja hajuton vesiohenteinen öljymaali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Maali voidaan sävyttää yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin, joten värivaihtoehtoja on runsaasti. iNTO Sisäpohjamaalia voi käyttää myös himmeään pintamaalaukseen ja voidaan sävyttää värikarttojen vaaleisiin sävyihin.

Valokuva: Annu/ Tuleentuijottaja-blogi

Arkisto