Makuuhuoneen uusi ilme

Makuuhuoneen uusi ilme – maalaamalla uutta ilmettä makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen uusi ilme- projektimme oli hieno yhteistyöhanke, jonka toteutimme Heidi Pekkasen kanssa. Heidi on intohimoinen sisustaja ja valokuvaaja. Heidi oli saanut äitienpäivän alla idean yllättää äitinsä ja halusimme ehdottomasti olla mukana unelman toteuttamisessa.


“Äiti on yks niistä ykkösnaisista, joita mun elämässä on. Hän on haaveillut makuuhuoneen pintaremontista jo pidemmän aikaa, mutta hänellä ei aika riitä töiden ja opintojen parissa muuhun. Tänä vuonna saan toteuttaa hänen haaveensa”


Huoneen kokonaisilmeeseen suurin yksittäinen muutos saatiin seinien värinvaihdoksella. Seinissä käytettiin Into Sisustusmaalin Oliivi -sävyä. Vihreiden seinien pariksi valittiin kauniita luonnonmateriaaleja sekä jo jonkinlaiseksi uudeksi sisustusklassikoksi muodostunut Ikean Sinnerlig- kattovalaisin. Persoonallista tuntua tilaan tuovat viherkasvi, moderni musta seinävalaisin sekä jo valmiiksi makuuhuoneesta löytynyt kaunis taulu, joka pääsee nyt tilassa todella oikeuksiinsa. Hailakan vihreän vastaväri vaaleanpunainen toimii katsetta vangitsevana piristäjänä keltaisen ohella. Kokonaisuus on upean pirteä, mutta samalla harmoninen ja rauhoittava. Sisäkaton maalaus tehtiin Into Sisustusmaalilla sävyllä Kookos. Kauniin valkoinen sävy tuo tilaan valoisuutta ja luo tunnelman katon korkeuden muutoksesta. Into Sisustusmaalilla voi helposti maalata erilaisia paneeli-, puu-, levy- ja kiviainespintoja. Maali on helpposivelteistä ja pysyy hyvin telassa tai siveltimessä. Varsinkin sisäkattoa maalatessa on mukavaa, kun maali ei putoile niskaan.


“Äiti on onnellinen huoneen uudesta ilmeestä”

Arkisto