Yllätys äidille, mukana rutkasti iNTOa

Projekti: äidin ilahduttaminen
Toteuttaja: Heidi Pekkanen

 

Toteutimme toukokuussa yhteistyön Heidi Pekkasen kanssa. Heidi on intohimoinen sisustaja ja valokuvaaja. Heidi oli saanut äitienpäivän alla idean yllättää äitinsä ja halusimme ehdottomasti olla mukana Uula-unelman toteuttamisessa.

 

 

 

 

“Äiti on yks niistä ykkösnaisista
joita mun elämässä on.
Hän on haaveillut makuuhuoneen
pintaremontista jo pidemmän aikaa,
mutta hänellä ei aika riitä töiden
ja opintojen parissa muuhun.
Tänä vuonna saan
toteuttaa hänen haaveensa”

 

 

 

 

 


Lähtötilanne:


Lopputulos:

“Äiti on onnellinen huoneen uudesta ilmeestä”

Huoneen kokonaisilmeeseen suurin yksittäinen muutos saatiin seinien värinvaihdoksella: seinissä käytettiin iNTO Sisustusmaalin Oliivi -sävyä. Vihreiden seinien pariksi valittiin kauniita luonnonmateriaaleja sekä jo jonkinlaiseksi uudeksi sisustusklassikoksi muodostunut Ikean Sinnerlig- kattovalaisin. Persoonallista tuntua tilaan tuovat viherkasvi, moderni musta seinävalaisin sekä jo valmiiksi makuuhuoneesta löytynyt kaunis taulu, joka pääsee nyt tilassa todella oikeuksiinsa. Hailakan vihreän vastaväri vaaleanpunainen toimii katsetta vangitsevana piristäjänä keltaisen ohella. Kokonaisuus on upean pirteä, mutta samalla harmoninen ja rauhoittava.


Kopioi tyyli:

Yhdistä vihreään seinään rohkeasti vastaväriä, vaaleanpunaista. Luonnonmateriaalit sekä kasvit tuovat rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseen. Pelkistetyt klassikkovalaisimet kestävät ajan hammasta.

 


iNTO Sisustusmaali Himmeä, sävy Perinnevärikartan 8318 Oliivi

onko sinulla iNTOA?

Arkisto