Sisävärikartan sävykortit

Sisävärikartan sävykortit – valmiita sävy-yhdistelmiä

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.

Valitse sävyn lisäksi maalattavaan kohteeseen sopiva maali

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into Sisustusmaaliin, Into Kalustemaaliin, Uula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos. Tämä korostuu etenkin pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa ja pesunkestävyyttä.

Olemme koonneet Perinnevärikartan sävyistä sävykortit, joiden väriyhdistelmät on mietitty enemmän ulkomaalausta ajatellen. Mikään ei kuitenkaan estä sävyjen käyttämistä sellaisenaan tai yhdistellen myös sisäpinnoilla. Tästä linkistä pääset tutustumaan Perinnevärikartan sävykortteihin.

Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suositelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Mikäli haluat tilata maksuttomat värikarttamme, voit tehdä sen kätevästi tästä:  Uula Värikartat

Arkisto