Väri-ideoita kodin sisustukseen

Väri-ideoita kodin sisustukseen

Väri-ideoita kodin sisustukseen ja kodin rakkaimmille pinnoille voi nyt ihastella myös televisiosta.

Hurmaavat sävyt löytyvät Hotel Swan Helsingin lavasteista

C-Morella ja Maikkarilla pyörivä uutuussarja tarjoaa koukuttavan murhamysteerin lisäksi upeita värisävyjä ja sisustusideoita. Kaikki sarjan lavasteissa näkyvät värit on valittu Sisävärikartastamme. Lavasteet on maalattu Into maaleillamme. Kokonaisuus on toteutettu todella tyylikkäästi. Istuudu sohvalle ja katso väri-ideoita kodin sisustukseen. Herkutele väreillä ja valitse niistä mieleisesi. Anna värien valloittaa. Ideat ja inspiraatiot tulvikoon.

Hotel Swan Helsinki

C-More -alkuperäissarjauutuus Hotel Swan Helsinki kertoo loisteliaan uudistuksen läpikäyneen hotellin henkilökunnasta, kiinnostavista asiakkaista sekä yhä syvenevästä murhamysteeristä. Hotellinjohtaja katoaa äkisti ja löytyy murhattuna. Poliisitutkinnan edetessä alkaa vaikuttaa siltä, että yllättävän moni on saattanut haluta päästä karismaattisesta, mutta ristiriitaisesta hotellinjohtajasta eroon. Nähtäväksi jää, kuka on syyllinen?

Hotel Swan hurmaa värikkyydellään

Mietteissä oman kodin sisustus ja maalaaminen?

Tiesithän, että voit tilata esitteemme ja värikarttamme maksuttomasti kotiisi. Väripaletti, Sävypaletti ja Sävyjen aarteet ovat luettavina vain verkkolehtenä.

Näiden värikarttojemme värit on saatu aikaan sähköisesti, eivätkä ne korvaa aitoja värimalleja. Väri voi vaihdella näytöistä riippuen. Sävyvalinta kannattaa tehdä paperisista värikartoista. Muistathan tehdä koemaalauksen ennen varsinaisen maalaustyön aloittamista ja tarkistaa värisävyn toimivuuden maalattavassa tilassa. Värihavaintoon vaikuttavat mm. tilan valaistus, maalattavien pintojen sileys tai karkeus sekä muut tilassa käytetyt värit. Mukavia hetkiä sävyjen ja maalaamisen parissa.

Arkisto