Väri-ideoita kodin sisustukseen

Väri-ideoita kodin sisustukseen on pian tarjolla

Hurmaavat sävyt löytyvät Hotel Swan Helsingin lavasteista

 

C-Morella ja Maikkarilla alkava uutuussarja tarjoaa koukuttavan murhamysteerin lisäksi upeita värisävyjä ja sisustusideoita. Kaikki sarjan lavasteissa näkyvät värit on valittu Sisävärikartastamme. Lavasteet on maalattu Into maaleillamme. Kokonaisuus on toteutettu todella tyylikkäästi. Istuudu sohvalle ja katso väri-ideoita kodin sisustukseen. Herkutele väreillä ja valitse niistä mieleisesi. Anna värien valloittaa. Ideat ja inspiraatiot tulvikoon.

Hotel Swan Helsinki

C-More -alkuperäissarjauutuus Hotel Swan Helsinki kertoo loisteliaan uudistuksen läpikäyneen hotellin henkilökunnasta, kiinnostavista asiakkaista sekä yhä syvenevästä murhamysteeristä. Hotellinjohtaja katoaa äkisti ja löytyy murhattuna. Poliisitutkinnan edetessä alkaa vaikuttaa siltä, että yllättävän moni on saattanut haluta päästä karismaattisesta, mutta ristiriitaisesta hotellinjohtajasta eroon. Nähtäväksi jää, kuka on syyllinen?

Hotel Swan Helsinki -draamasarjan koko kausi C More -suoratoistopalvelussa 20.2. alkaen.  ja MTV3-kanavalla maanantaisin 2.3. klo 21 alkaen.

Hotel Swan hurmaa värikkyydellään

Arkisto