Asuntomessut Tuusula

Asuntomessut Tuusula – Asuntomessut 2020

Asuntomessut Tuusula

Asuntomessut rakentuvat ja ohjelmajärjestelyt etenevät Tuusulan Rykmentinpuistossa tälläkin hetkellä.  Alustava messujen ajankohta tulee nähtävästi hieman siirtymään elokuulle vallitsevan tilanteen vuoksi. Alkuperäinen asuntomessujen ajankohta oli 10.7.-9.8.2020. Asuntomessujen ajankohta on 3.-30.8.2020.
Tuusulan asuntomessujen alue valmistuu kuitenkin aikataulussa. Joka tapauksessa Tuusulan Rykmentinpuistoon valmistuva alue ja kodit tullaan esittelemään suurelle yleisölle. Mikäli messuja ei pystytä järjestämään elokuussa, vaihtoehtona on esimerkiksi pienimuotoinen, uudenlainen yleisötapahtuma.
Asuntomessuilla huomioidaan entistä enemmän asioita kestävään kehitykseen ja energiaan liittyen, joita voidaan hyödyntää tulevissa asuntoalueiden rakentamisissa. Yksi upeista asuntomessukohteista on kohde numero 3 – Villa Fortuna, jossa olemme mukana!

Kohde 3 / Villa Fortuna

Rakennesuunnittelu Ollikaisen Hirsirakenne.

Kohteen pääsuunnittelija arkkitehti Virpi Pääjärvi Arktika.

Arkkitehtisuunnittelu Osuma-arkkitehdit, Aki Hiltunen.

Sisä- ja ulkomaalaus Valpa-maalaus, Maalarimestari Antti Valkama.

Maalit Uula Color Oy

 

Villa Fortunassa käytettävät maalit

Sisämaalaus Into Sisustusmaali ja Ilona Kuultomaali

Kohteeseen on valittu muovittomat, hengittävät ja hajuttomat vesiohenteiset sisämaalimme, iNTO ja iLONA, jotka kuuluvat parhaaseen rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. 

iNTO Sisustusmaalit kuivuvat nopeasti ovat hyvin peittäviä. Niitä voidaan käyttää sisämaalauksessa mm. puu-, paneeli-, lastulevy-, puukuitulevy-, paneeli- ja hirsipinnoilla sekä tiili-, muuri- ja kiviainespinnoilla. iLONA Kuultomaali on kaunispintainen läpikuultava sisämaali hirsi- ja puupinnoille, kuten seiniin, kattoihin ja kalusteisiin. Ilona Kuultomaali on erittäin hyvä vaihtoehto mm. puu- ja hirsiseinien vahaukselle, koska se levittyy kauniisti ja tasaisesti ja on helposti uudelleenmaalattavissa joko kuultavalla tai peittävällä maalilla. iLONA Saunakuulto soveltuu erinomaisesti kosteiden tilojen, kuten saunan ja pesuhuoneen seinä- ja kattopintojen sekä lauteiden ja kaiteiden käsittelyihin.

Ulkomaalaus Uula Roslagin Mahonki

Uula Roslagin Mahonki ® on hirsipintojen ehdoton suosikki. Se sopii uusille ja vanhoille käsittelemättömille puupinnoille sekä vanhoille, pintaa muodostamattomilla kyllästysaineilla käsitellyille puupinnoille. Perinteinen, tervaa sisältävä käsittelyaine suojaa puu- ja hirsipintaa säärasituksilta ja antaa puupinnan hengittää puun vaatimalla tavalla.

Arkisto