Kotoisa pihavarasto

Kotoisa Pihavarasto – Varasto pienille puutarhatarvikkeille

Kotoisa pihavarasto on alun perin rakennettu noin kuusi vuotta sitten pesuhuoneremontin aikaiseksi pesutilaksi. Remontin jälkeen pienelle mökille löytyi muuta käyttöä ja nyt se toimii pihavarastona. Ja näppärintä ja hauskinta on se, että tuo rakennus on koottu paloista, joten sen voi purkaa osiin ja kuskata peräkärryssä vaikka mihin. Aivan upea yksityiskohta varastossa on koverrettu vesikouru, joka on kiinnitetty köydellä.

Mökin katto on tehty raakalaudasta ja se on käsitelty vuosia sitten Uula Roslagin Mahongilla, Uula Perinnevärikartan sävyllä 009 Hiili. Mökin varjoissa oleva puoli on pitänyt hyvin sävynsä, mutta etelän puolelle on nyt tehty uusintakäsittely. Mökin ulkoseinät ja ovi on käsitelty Uula Terassiöljyllä ja niiden sävyt on valittu yleisimpien kuultovärikarttojen sävyistä.

Hienoa kesän pienissä maalauspuuhissa on se, että aina maalaamisen ei tarvitse olla suurien rakennusten juttu. Pihapiirin pienet vajat, leikkimökit ja puucee kaipaavat myöskin huolenpitoa, puhdistusta ja uutta maalipintaa säännöllisesti.

Tutustu myös muihin Sydänmaalla tehtyihin pienempiin ja suurempiin projekteihin.

Kesäkeittiö 

Vilpola

 

Arkisto