Ei Haukku haavaa tee

EI Haukku haavaa tee

Ei Haukku haavaa tee on suomalainen kahdeksanosainen komediasarja, joka on kuvattu aidossa mansardikattoisessa puisessa omakotitalossa Itä-Helsingissä. Kuvauksia varten talon huoneet on maalattu Himmeällä Into Sisustusmaalilla ja kodin yleisilme on sävyiltään ja esinemaailmaltaan lämmin ja leikkisä. Huoneiden värisävyt on valittu Sisävärikartastamme ja Perinnevärikastastamme.

Sarja nähtävissä nyt

Sarjan kaikki kahdeksan jaksoa julkaistiin Elisa Viihde -suoratoistopalvelussa 7.5.2020. Sarjan pääosissa näyttelevät Pirjo HeikkiläJarkko Lahti ja Hannele Lauri. Sarjan ovat ohjanneet Lauri Nurkse ja Olli Ilpo Salonen ja se perustuu pääkäsikirjoittajan Elena Tarashchanskayan alkuperäisideaan. Maria Pitkäsen elämä mullistuu, kun hänen hankala anoppinsa Anna kuolla kupsahtaa. Anopista ei kuitenkaan päästä kerralla eroon, sillä Anna palaa takaisin perheeseen kulkukoira Haukun ruumiissa. Kauhukseen Maria huomaa olevansa ainoa, joka pystyy näkemään Annan. Kun Pitkäsen muu perhe rakastuu Haukkuun, myös anopin ja miniän on opeteltava tulemaan toimeen.

Tässä näet sarjan upeat sävyt. Linkki traileriin kuvien alapuolella.

Katso traileri ja hyödynnä kokeiluetu : )

Arkisto