Kesäkuun arvonta

Kesäkuun arvonta 1.6.-30.6.2020

Kesäkuun arvonta on suoritettu 1.7.2020.

Arvoimme kaikkien kesäkuussa kotisivuiltamme esitteitä, värikarttoja tai tuotteitamme tilanneiden kesken kolme ssadan euron lahjakorttia verkkokaupaamme.

Voittajat ovat:

Johanna Tuovinen, Espoo

Sirpa Pulkkila, Västerskog

Olavi Linna, Pyhäsalmi

Oikein paljon onnea!

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

 

Olipa tarvikelistallasi sitten maalit, pintakäsittelyaineet, pesu- ja puhdistusaineet, siveltimet tai muut tarvikkeet, kannattaa tilaukset tehdä kesäkuun aikana. Kaikkien tilaajan kesken arvomme 3 x 100€ lahjakorttia verkkokauppaamme.

Kaikki tilaukset ajalla 1.6.-30.6.2020 osallistuvat arvontaan automaattisesti. Arvonta suoritetaan 1.7.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistuminen rajataan yhteen asiakastilaukseen esite- ja värikarttatilauksissa. Lahjakortit toimitetaan sähköpostilla. Lahjakortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuvälineenä vain verkkokaupassamme uula.fi 31.12.2020 asti. Lahjakortin arvo tulee käyttää yhdellä ostokerralla. Lahjakortin voimassaolon päättymisen jälkeen se ei enää kelpaa maksuvälineeksi. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

Arkisto