Asuntomessut 2020 Tuusula

Asuntomessut 2020 Tuusula

Asuntomessut 2020 Tuusula – Rykmentinpuisto 3-30.8.2020.

Kohde 3 / Villa Fortuna

Rakennesuunnittelu Ollikaisen Hirsirakenne.

Kohteen pääsuunnittelija arkkitehti Virpi Pääjärvi Arktika.

Arkkitehtisuunnittelu Osuma-arkkitehdit, Aki Hiltunen.

Sisä- ja ulkomaalaus Valpa-maalaus, Maalarimestari Antti Valkama.

Maalit Uula Color Oy

Ulkomaali & sävy:
Uula Roslagin Mahonki sävy: 0505 Kastanja
Sisämaalit & sävyt:
Ilona Kuultomaali silkinhimmeä sävy: Hanki
Into Sisustusmaali puolihimmeä sävy: Valkoinen
Into Sisustusmaali puolihimmeä sävy: Mango
Into Sisustusmaali puolihimmeä sävy: Versailles

 

Villa Fortunassa käytetyt maalit

Into Sisustusmaali ja Ilona Kuultomaali

Kohteeseen valittiin muovittomat, hengittävät ja hajuttomat vesiohenteiset sisämaalimme, iNTO ja iLONA, jotka kuuluvat parhaaseen rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. 

iNTO Sisustusmaalit kuivuvat nopeasti ovat hyvin peittäviä. Niitä voidaan käyttää sisämaalauksessa mm. puu-, paneeli-, lastulevy-, puukuitulevy-, paneeli- ja hirsipinnoilla sekä tiili-, muuri- ja kiviainespinnoilla.

 iLONA Kuultomaali on kaunispintainen läpikuultava sisämaali hirsi- ja puupinnoille, kuten seiniin, kattoihin ja kalusteisiin. Ilona Kuultomaali on erittäin hyvä vaihtoehto mm. puu- ja hirsiseinien vahaukselle, koska se levittyy kauniisti ja tasaisesti ja on helposti uudelleenmaalattavissa joko kuultavalla tai peittävällä maalilla. iLONA Saunakuulto soveltuu erinomaisesti kosteiden tilojen, kuten saunan ja pesuhuoneen seinä- ja kattopintojen sekä lauteiden ja kaiteiden käsittelyihin.

Uula Roslagin Mahonki

Uula Roslagin Mahonki ® on hirsipintojen ehdoton suosikki. Se sopii uusille ja vanhoille käsittelemättömille puupinnoille sekä vanhoille, pintaa muodostamattomilla kyllästysaineilla käsitellyille puupinnoille. Perinteinen, tervaa sisältävä käsittelyaine suojaa puu- ja hirsipintaa säärasituksilta ja antaa puupinnan hengittää puun vaatimalla tavalla.

Arkisto