Pukuhuoneen uusi ilme

Pukuhuoneen uusi ilme

Pukuhuoneen uusi ilme ilahduttaa ja lumoaa kotoisan tyylikkäällä olemuksellaan.

Vaikka näin kesällä ulkona ilma olisikin sateinen ja viileä, mahdollistaa se maalauspuuhien tekemisen sisällä. Sydänmaalla sadepäivien puuhana on ollut saunan pukuhuoneen muutostyöt.

Maalausprojekti sujui nopeasti ja vanhasta tilasta tuli upean rauhallinen ja tyylikäs kokonaisuus. Hyvällä maulla sisustettu ja sävymaailmaltaan kotoisa pukuhuone on aivan omiaan luomaan rauhallista ja luonnollista tunnelmaa.

Pukuhuonetilan panelointi on tehty noin kymmenen vuotta sitten ja ne ovat ajan saatossa hieman tummuneet. Seinillä olleet hyllyt ja taulut ovat jättäneet jälkensä paneeliseinään. Seinät käsiteltiin Ilona Saunakuullolla, sävyllä Hanki hieman vaaleammaksi. Käsittely tehtiin yhteen kertaan ja käsittely riitti tasoittamaan sävyeroja riittävästi. Ajan tuomat jäljet saivat jäädä muistoiksi seinille.

Tilaan tehtiin penkki, joka toimii myös samalla säilytyslaatikkona. Penkin istuinosa eli laatikon kansi käsiteltiin Uula Öljykuullolla valkoiseksi ja penkin etupaneeli käsiteltiin Ilona Saunakuullolla, Uula Sisävärikartan sävyllä Tokka.

Pukuhuoneen lattia käsiteltiin Uula Öljykuullolla ja sävyksi valikoitui Uula Perinnevärikartan sävy 0505 Kastanja. Sisäpuolen ikkunapuitteet käsiteltiin Ilona Saunakuullolla, Sisävärikartan sävyllä Hilla.

Tässä muita Sydänmaalla tehtyjä projekteja : ). Tutustu ja ihastu!

KOTOISA PIHAVARASTO

KESÄKEITTIÖ

VILPOLA

Arkisto