Asuntomessut

Asuntomessut 2020 Tuusulassa – Asuntomessujen 50-vuotisjuhlamessut

Asuntomessut 2020 Tuusulassa avautuvat 3.8.2020 ja kestävät 30.8.2020 asti. Messut ovat avoinna arkisin klo 12 – 20 sekä viikonloppuisin klo 10-18. Pidennetty ilta on perjantaina 21.8.2020, jolloin messuilla voi viettää aikaa klo 22 asti. 

Asuntomessut ovat nyt kolmatta kertaa Tuusulassa. Tämän vuoden messut juhlistavat asuntomessujen 50. juhlavuotta. Suomen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin vuonna 1970 Tuusulan Lahelassa ja 30 vuotta myöhemmin Tuusulan Nummenharjussa. Tämän vuoden messut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön, jossa asuminen on turvallista ja luonnonläheisyys käsin kosketeltavissa. Messujen aikana Asuntomessut juhlistavat tulevaisuuden asumista neljän vahvan teeman kautta. Teemat ovat esillä viikon kerrallaan. Teemoja ovat mm. sisustus- ja rakentaminen, asuminen tänään ja huomenna sekä vastuullisuus.

Messualueella on näytillä 41 asuntomessukotia. Alue koostuu erilaisista asumisratkaisuista. Nähtävillä on townhouse-koteja, pientaloja, kerrostaloasuntoja, puu-, hirsi- ja kivitaloja sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja. Kurkkaa messukoteja tai yhteistyökohdettamme Villa Fortunaa. Lisäksi messut sisältävät oheiskohteita. 

KOHDE 3 / VILLA FORTUNA

Rakennesuunnittelu Ollikaisen Hirsirakenne.

Kohteen pääsuunnittelija arkkitehti Virpi Pääjärvi Arktika.

Arkkitehtisuunnittelu Osuma-arkkitehdit, Aki Hiltunen.

Sisä- ja ulkomaalaus Valpa-maalaus, Maalarimestari Antti Valkama.

Maalit Uula Color Oy

Ulkomaali & sävy:
Uula Roslagin Mahonki sävy: 0505 Kastanja
Sisämaalit & sävyt:
Ilona Kuultomaali silkinhimmeä sävy: Hanki
Into Sisustusmaali puolihimmeä sävy: Valkoinen
Into Sisustusmaali puolihimmeä sävy: Mango
Into Sisustusmaali puolihimmeä sävy: Versailles

Messuinfoa

Tuusulaan on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla liikennevälineillä. Lisätietoja tästä.

Messualueella on selkeästi ohjeistetut toimintatavat muun muassa turvaväleihin ja hygieniaan liittyen. Myös alueelle pääsyä porrastetaan. Lisätietoja tästä.

Arkisto