Asuntomessukohde Villa Fortuna

Asuntomessut Tuusula – Villa Fortuna

Asuntomessukohde Villa Fortuna on yksi Tuusulan asuntomessujen suosituimmista kohteista. Villa Fortuna on suunniteltu pitkäaikaiseksi kodiksi, jossa koko perhe viihtyy. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet laadukkaat materiaalit, turvallisuus, tilojen toimivuus sekä mahdollisuus yhteiseen oleskeluun. Huoneiden vaalea tunnelma on luotu Ilona Kuultomaalilla ja sävyksi on valittu Uula Sisävärikartan kuultosävy Hanki. Katseenvangitsijoina ovat upeat taulut, joiden maanläheiset sävyt toistuvat tekstiileissä ja kalusteissa. Tiloissa on hienosti yhdistetty erilaisia kuoseja ja luonnollisia materiaaleja kuparin ja messingin juhlavuuteen. Sisustussuunnittelijana Anniina Kekoni.

Vaaleaksi maalatut hirsiseinät antavat jokaiselle pienellekin yksityiskohdalle tilaa ja arvokkuutta. Hirsiseinät käsiteltiin Ilona Kuultomaalilla kahteen kertaan. Vaaleiden hirsipintojen kanssa lastenhuoneessa leikittelevät lempeät, mutta energiset sävyt Versailles ja Mango. Into Sisustusmaalilla maalattujen huoneiden sävyt on valittu Sisävärikartasta. Ilona Kuultomaali ja Into Sisustusmaali ovat täysin päästöttömiä, muovittomia ja hajuttomia sisämaaleja, jotka kuuluvat parhaaseen rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Maalit voidaan sävyttää Uulan värikarttojen lisäksi yleisimpien värikarttojen sävyihin.Asuntomessukohde Villa Fortuna on upea kokonaisuus, jossa avarat sisätilat yhdistyvät taitavasti atrium-pihan näkymään, joka antaa sisätilan jatkua ulos asti. Pihaan istutetut puut ja luonnon omat sävyt välittyvät suurien ikkunoiden kautta sisätiloihin. Atrium on kuin suuri taulu, jossa luonto luo alati vaihtuvaa taidettaan vuodenaikojen mukaan.

Kadun puolelle näkyvä rakennuksen julkisivu on näyttävä taide-elementti – hirsistä ladottu säleikköseinä leikkii varjolla ja valolla varhaisesta aamusta illan hämyiseen tunnelmaan saakka. Ulkohirsipinnat on käsitelty Uula Roslagin Mahongilla sävyllä 0505 Kastanja.

 

Arkisto