Lystilä – Hummiajuttuja blogiyhteistyö

Lystilä – Hummiajuttuja blogiyhteistyö

Lystilä on Lystin uusi pihatto, jonka rakennusvaiheisiin ja maalaamiseen pääset kanssamme tutustumaan Hummiajuttuja -blogissa. Blogia pitää Johanna. Hän on sisällöntuottaja ja joogaopettaja, joka on kirjoittanut paljon eläinten hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä artikkeleita. Johanna pitää myös Joogaa ratsastajille -tunteja. Blogissa seikkailee myös LYSTI eli Lustig van’t Streefoord, ilmeikäs ja paljon puhuva friisitamma, joka tietää, että syvältä tuleva, pehmeän tumma hörähdys on tie jokaisen ohikulkijan porkkanapussille. Jotta herkkusuulla on tulevaisuudessakin mukavat oltavat, yksi blogin jutuista käsitteleekin uuden pihattorakennuksen valmistelua ja maalaamista.

Talli maalattiin ulkoa Falunpunaisella Uula Keittomaalilla (punamultamaalilla) sekä mustalla Uula Pellavaöljymaalilla.

Tallin sisäseinät maalattiin samoin muovittomilla ja hengittävillä maaleillamme. Tallin viiden sentin paksuinen, kaksinkertainen puulattiamaali käsiteltiin Uula Puutervalla, jota ohennettiin mäntytärpätillä.

– Puuseinät saivat suojakseen Uulan pehmeän harmaan ja helposti levittyvän Öljykuullon (sävy Kallio). Tallin ikkunapuut ja ovien karmit käsittelin Uulan valkoisella Ovi- ja ikkunamaalilla. Ne raikastavat tallin tummanpuhuvaa ilmettä, josta ei jokainen turvehiukkanen erotu.-

Lue koko tarina. Hummiajuttuja blogiin pääset TÄSTÄ

Arkisto