Into School

Into School – Into mukana luomassa viihtyisää oppimisympäristöä

Into School International Preschool. Tervetuloa tutustumaan kanssamme Suomen iloisimpaan ja innostavimpaan kansainväliseen ja kaksikieliseen päiväkotiin : ) Tammikuussa 2021 Helsingin Lauttasaareen avattu päiväkoti INTO SCHOOL International Preschool tarjoaa korkealaatuista varhaiskasvatusta ja hoitoa 1–6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa puhutaan sekä englantia että suomea. Luovuus ja musiikki ovat keskeinen osa lasten jokaista päivää, joten lapsia innostetaan tarinankerrontaan, musiikin tekemiseen, uteliaisuuteen sekä rohkeuteen.

Into Schoolin sydämen asia on pitää hyvää huolta pienistä oppijoista sekä heidän turvallisesta kasvuympäristöstään, henkilökunnan hyvinvointia ja viihtyvyyttä unohtamatta. Into Schoolin sisätilojen yleisilme uusittiin seinien, lattian ja sisustuksen osalta yhtenäiseksi, raikkaan vaaleaksi ja moderniksi. Tilojen maalaamiseen valittiin muoviton, hengittävä ja hajuton puolihimmeä Into Sisustusmaali, joka täysin päästöttömänä maalina on erinomainen valinta jokaiseen kotiin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Maali pysyy hyvin siveltimessä ja telassa, peittää hyvin ja kuivuu mukavan nopeasti. Maali voidaan sävyttää Uulan värikarttojen lisäksi kaikkien yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin.

Maaleissamme ei käytetä muovisideaineita, mikä on puurakenteen kannalta kaikkein paras ratkaisu. Maalit jättävät puupinnan hengittäväksi, jolloin kosteus pääsee poistumaan rakenteista. Näin puupinta ei vahingoitu eikä lahoa. Huomioimme tuotteidemme valmistuksessa pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset, tuoteturvallisuuden sekä ympäristövaikutukset. Sen vuoksi maalimme sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden maalaamiseen, entisöintiin, remontointiin ja sisustamiseen : )

Tässä tunnelmakuvia remontista ja maalauspuuhista. Kuvien alta löydät muutaman kuvan tilasta ennen maalaamista. (kuvat Monica Suarez Galindo)

Ja tässä muutama kuva tilasta ennen maalauspuuhia : ).

Arkisto