Rakennamme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää

Rakennamme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää

Rakennamme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää ympäristövaikutuksiemme vähentämiseksi. Kartoitamme nykytilannetta ja mahdollisuuksiamme toimia yhä enemmän ympäristövaikutuksia pienentävästi. Samalla sitoudumme ympäristötyöhön lupauksemme mukaisesti.

Enemmän kierrätystä – vähemmän jätettä

Vähennämme jätteiden määrää kierrättämällä ja suosimalla kierrätettäviä materiaaleja. Parannamme tuotteidemme ja palveluidemme ympäristöystävällisyyttä valitsemalla vieläkin enemmän kotimaisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita mahdollisuuksien mukaan.

Energiaa säästäen – ekologisesti eteenpäin

Lisäämme uusiutuvan energian osuutta, parannamme energiatehokkuutta ja investoimme vähäpäästöiseen teknologiaan. Suosimme kuljetuksissamme kuljetusliikkeiden yhteiskuljetuksia ja olemme omalla toimillamme tukemassa siirtymistä ympäristöystävällisiin kuljetusmuotoihin.

Esimerkkinä muille – yhteisen ympäristön puolesta

Ympäristöstä huolehtiminen on yhteinen asia. Yrityksemme johto ja henkilökunta ovat sitoutuneet vastuulliseen toimintaan ja sen kehittämiseen. Jokainen vastaa oman toimintansa ja työtehtäviensä osalta ympäristöasioiden huomioon ottamisesta.

Tutustu Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään 

Arkisto