pöydän ja tuolien maalaaminen

Pöydän ja tuolien maalaaminen

Pöydän ja tuolien maalaaminen – Uutta ilmettä keittiön kalusteille

Pöydän ja tuolien maalaaminen on mukavaa puuhaa. Vesiohenteisilla ja päästöttömillä Into-maaleilla maalaaminen sujuu sisätiloissa miellyttävästi, koska maalit ovat hajuttomia ja kuivuvat nopeasti. Valmiin lopputuloksen saa aikaan jopa päivässä.

Pieni maalausprojekti aloitettiin karhentamalla vanhojen kalusteiden lakkapintaa. Pöydän ja tuolien lakkapintaa hiottiin kevyesti hienolla hiekkapaperilla. Hionnan jälkeen pinnat puhdistettiin hiontapölystä ja puhdistettu pinta pohjamaalattiin Into Pohjamaalilla kertaalleen. Pohjamaalilla maalattu pinta on kosketuskuiva noin 1/2 h kuluttua ja päällemaalattavissa noin 4 tunnin kuluttua. Pohjamaali vaikuttaa pintamaalin imeytymiseen, parantaa pintamaalin tartuntaa sekä helpottaa pintamaalin käsittelyä. Pohjamaalin kuivuttua pinta maalattiin kahteen kertaan puolikiiltävällä Into Kalustemaalilla. Kalustemaalilla maalattu pinta on kosketuskuiva noin 1/2 h kuluttua ja päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.Pöydän ja tuolien muutokseen tarvittiin

Into Pohjamaali, Valkoinen 0,9L

Into Kalustemaali puolikiiltävä, Valkoinen/ Höyhen 2,7L.

Kaksi sivellintä

Hiomapaperia


Into Kalustemaali

Into Kalustemaalit (puolihimmeä ja puolikiiltävä) sopivat maalaamattomille tai aiemmin maalatuille puu-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille kuivissa sisätiloissa kuten kalusteisiin, oviin, ikkunapuitteisiin ja listoihin. Into Kalustemaali on myös erinomainen vaihtoehto kalkkimaalille nopean pintakäsittelyn, hyvän kulutuksenkeston sekä helpon uudelleenmaalattavuutensa ansiosta. Into Kalustemaalit voidaan sävyttää Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan peittävien sävyjen lisäksi myös yleisimpien värikarttojen sävyihin. Valittavanasi on siis sävyvaihtoehtoja tuhansittain.

Into Kalustemaalin maalausohjeet


Into Pohjamaali

Into Pohjamaali sopii maalaamattomille tai aiemmin maalatuille paneeli-, puu-, levy-, pahvi- ja kiviainespinnoille kuivissa sisätiloissa kuten seiniin, kattoihin, paneeleihin, oviin, ikkunapuitteisiin, karmeihin, listoihin ja kalusteisiin. Tuote ei sovellu lattioiden pohjamaalaukseen eikä pohjamaalia käytetä kuultavien maalien ja pintakäsittelyaineiden alla. Vesiohenteinen Into Pohjamaali on helpposivelteistä, pysyy hyvin siveltimessä tai telassa, tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Täysin päästötön maali on turvallinen valinta sisäpintojen pohjamaaliksi. Into Pohjamaalilla on hyvä hiontakestävyys.

Into Pohjamaalin maalausohjeet


Ohjeita sisämaalaukseen

Tiesithän, että autamme sinua maalien valinnassa ja kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.

 

Arkisto