Into School innostaa maalaamaan

Into School – Terveiset iloisilta pikkumaalareilta

Into School innostaa maalaamaan. Tässä terveisiä, kuvia ja tunnelmia upeaksi ja valoisaksi remontoidusta päiväkodista.


Hei meillä maalataan! Ja maalattiin muuten myös viime syksynä, kun INTO SCHOOL -päiväkotiamme remontoitiin nykyiseen loisteliaaseen ulkoasuunsa.

Panostamme turvallisiin ja ekologisiin materiaaleihin. Seinämme on maalattu Uula Color Oyn iNTO -sisustusmaalilla (tietenkin!), joka on päästötön, hajuton ja muoviton ja näin ollen täydellinen valinta päiväkotiimme!

Valoisassa, esteettömässä ja avarassa päiväkodissamme viihtyvät pitkään niin isommat kuin pienemmätkin. Olemme hurjan ylpeitä ammattitaitoisista työntekijöistämme ja meille on sydämen asia huolehtia tiimimme työhyvinvoinnista, jaksamisesta ja ammatillisesta kehittymisestä.

(kuvat: Monica Suarez Galindo)

INTO SCHOOL


Into Schoolin sisätilojen yleisilme uusittiin seinien, lattian ja sisustuksen osalta yhtenäiseksi, raikkaan vaaleaksi ja moderniksi. Tilojen maalaamiseen valittiin muoviton, hengittävä ja hajuton puolihimmeä Into Sisustusmaali, joka täysin päästöttömänä maalina on erinomainen valinta jokaiseen kotiin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Maali pysyy hyvin siveltimessä ja telassa, peittää hyvin ja kuivuu mukavan nopeasti. Maali voidaan sävyttää Uulan värikarttojen lisäksi kaikkien yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin.

Maaleissamme ei käytetä muovisideaineita, mikä on puurakenteen kannalta kaikkein paras ratkaisu. Maalit jättävät puupinnan hengittäväksi, jolloin kosteus pääsee poistumaan rakenteista. Näin puupinta ei vahingoitu eikä lahoa. Huomioimme tuotteidemme valmistuksessa pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset, tuoteturvallisuuden sekä ympäristövaikutukset. Sen vuoksi maalimme sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden maalaamiseen, entisöintiin, remontointiin ja sisustamiseen : )

Remontin alkuvaiheista voit lukea tästä

Arkisto