UULARI -sovellukset helpottavat maalien ja sävyjen valintaa

UULARI -sovellukset helpottavat maalien ja sävyjen valintaa

UULARI -sovellukset helpottavat maalien ja sävyjen valintaa, sillä niiden avulla löydät nopeasti tietoa tuotteista, voit tutustua maalausohjeisiin tai valikoida ja testata eri sävyjä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

UULARI – Maalarin digitaalinen apuri

Uulari chatbot on automatisoitu ohjelma, jonka avulla kotisivuillamme vieraileva asiakas voi löytää ratkaisuja maalien ja tuotteiden valintaan ja maalaamiseen liittyvissä asioissa. Sovelluksen avulla tuotteet, tuoteselosteet, käyttöturvatiedotteet ja maalausohjeet löytyvät nopeasti.

UULARI – Värinvalintasovellus

Värinvalintasovellus on palvelukanava värivalintoja miettivälle tai vertailevalle sisustajalle, remontoijalle, kotimaalarille ja suunnittelijalle. Sovellus on aidon ja digitaalisesti luodun ympäristön välimuoto, jossa digitaalisesti luotu sisältö mukautuu todellisen näkymän tai kuvan päälle. Sovelluksen avulla voi vaihtaa sävyjä sekä hahmottaa tiloja eri väreissä. Maksuttoman sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta.

 

Miten UULARIT sitten syntyivät?

Voit lukea jutun tästä

 

 

Arkisto