Ronald McDonald Talo – Kolmen Talon maalausurakka on valmis

Ronald McDonald Talo – Kolmen Talon maalausurakka on valmis

Ronald McDonald Talo –  Kolmen Talon maalausurakka on valmis! Alun perin kolmelle kesälle suunniteltu kolmen Talon maalausprojekti on kiritty kahteen kesään ja kaikki kolme upeaa taloa ovat saaneet pintaansa uuden Uula Pellavaöljymaalin. Mittava projekti on sujunut mallikkaasti ja melkoisella vauhdilla. Viime vuonna maalattiin Sininen Talo ja tänä kesänä sekä Vihreä että Keltainen Talo. Maalausprojekti valmistui vuoden etuajassa. Olemme iloisia, että olemme saaneet olla mukana tässä hyväntekeväisyysyhteistyössä.

LUE LISÄÄ -Maalausprojekti valmistui vuoden etuajassa – Ronald McDonald

Ronald McDonald Talot tarjoavat pitkäaikaissairaiden lasten vanhemmille ja perheille kodinomaisen majoituksen lapsen lähellä, kun lapsi on sairaalahoidossa Uudessa lastensairaalassa, Helsingissä. Hoidon aikana koko perhe voi asua sairaalan läheisyydessä Meilahden huvila-alueella, eikä heidän muiden huolien lisäksi tarvitse huolehtia asumisestaan. Myös sairaana olevalle lapselle on tärkeää, että vanhemmat ja perhe ovat lähellä.

 

Arkisto