Muovittomat maalit eivät ole uusi innovaatio

Muovittomat maalit eivät ole uusi innovaatio

Muovittomat maalit eivät ole uusi innovaatio

Muovittomat maalit eivät ole uusi innovaatio vaan itse asiassa niitä on valmistettu jo vuosisatojen ajan. Mistään uudesta tuotteesta markkinoilla ei siis ole kyse. Päinvastoin. Esimerkiksi perinteikästä punamultamaalia on käytetty Suomessa 1500-luvulta lähtien ja se on edelleen yksi ekologisimmista ulkomaaleista, joka ei sisällä muovisideaineita. Samoin myös jo renessanssin aikana käytetty pellavaöljymaali, joka valittiin pohjoismaissa 1700-luvulla arvokohteiden, kuten kirkkojen ja kartanoiden maaliksi. Vaikka edellä mainitut maalit ovatkin vuosisatoja sitten kehitetty, ne ovat suosiossa edelleen.

Maalinvalmistaja tekee maalit itse

Me, Uula Color, olemme supisuomalainen maalinvalmistaja. Olemme vuosikymmenien aikana valmistaneet, kehittäneet ja lanseeranneet markkinoille monipuolisen muovittomien ja hengittävien ulko- ja sisämaalien tuotevalikoiman. Muovittomuus, hengittävyys ja päästöttömyys ovat ominaisuuksia, joita yrityksemme tuotteissa on ollut jo vuosien ajan. Vaalimme yrityksen perustajan asettamia arvoja ja perintöä. Teemme työtä intohimolla, mikä näkyy siinä, että valmistamme maalit kotimaassa, huolehdimme tuoteturvallisuudesta ja alaan liittyvän lainsäädännön toteuttamisesta sekä toimimme aktiivisesti Väriteollisuusyhdistyksen jäsenenä.


Muovittomat maalit ovat yritystoiminnan ydin

Yrityksemme, Uula Color, on syntynyt tehdyn työn, korkean laadun ja ammattitaidon myötä, jonka pohjana on ollut halu valmistaa muovittomia ja hengittäviä maaleja, aina. Kaiken tekemisen ytimessä ovat tuotteet, jotka sopivat jokaiselle maalaajalle, pieniin tai suuriin maalaustöihin, remontointiin, sisustamiseen ja entisöintiin.


Muovittomat maalit verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä

Maalien ja tarvikkeiden hankkiminen verkkokaupasta on lisääntynyt. Meillä Uulalla on ollut verkkokauppa jo yli 7 vuotta ja jälleenmyyjilläkin useiden vuosien ajan. Vaikka ostaminen on siirtynyt osittain verkkoon, emme kuitenkaan voi sivuttaa tärkeää yritysyhteistyötä, jälleenmyyjäliikkeiden valikoimarikkautta ja henkilökunnan osaamista. Asiakaslähtöinen palvelu, monipuolinen ammattitaito ja tuoteosaaminen sekä erilaiset lisäpalvelut, kuten esimerkiksi suunnittelupalvelut antavat jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden henkilökohtaiseen palvelukokemukseen.

Satoja eri sävyjä

Värivalikoimamme, sen runsaus ja monipuolisuus ovat monen kodin, toimitilan tai julkisen kohteen suunnittelun lähtökohtia. Runsas valikoima tarkoittaa satoja kauniita sävyjä, joista jokainen voi valita mieleisensä. Omissa värikartoissamme, Uula Perinnevärikartassamme sekä Sisävärikartassamme on kymmenittäin upeita sävyjä. Niiden lisäksi maalejamme voidaan sävyttää myös yleisimpien värikarttojen sävyihin.

Useita eri tuotteita, eri kiiltoasteita ja purkkikokoja

Tuotevalikoimamme kattaa monipuolisesti ulko- ja sisämaalaukseen tarvittavat maalit ja käsittelyaineet. Maalin kiiltoasteilla on merkitystä väreihin ja maalien kulutuksen- ja pesunkestävyyteen. Siksi on tärkeä valita maalattavaan kohteeseen oikea maali. Seinämaalit eivät kestä kulutuksenkestävyyttä vaativilla pinnoilla. Pienet maalipurkit mahdollistavat sävyjen testaamisen, tuotteeseen tutustumisen tai pienemmän maalausprojektin tekemisen. Niiden hyöty on myös siinä, että turhaa maalihävikkiä ja jätettä ei synny. Näin voimme kaikki huolehtia paremmin myös kierrätyksestä ja ympäristöstämme.

Arkisto