hae referenssikumppaniksemme

Hae referenssikumppaniksemme

Hae referenssikumppaniksemme vuodelle 2022

Hae referenssikumppaniksemme vuodelle 2022. Referenssiyhteistyöhön varaamamme edut ja alennukset myönnetään hakemusten perusteella. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus kuvien kera osoitteeseen uula@uula.fi ja kerro, millaisia suunnitelmia sinulla on mielessäsi talon, mökin tai vaikkapa yhden huoneen maalaamiseksi. Muistathan laittaa hakemukseen yhteystietosi.

Referenssiyhteistyöhön voivat hakea

  • Omakoti-, rivitalo- ja kerrostaloasukkaat
  • Kesä- ja siirtolapuutarhamökkien omistajat
  • Taloyhtiöt
  • Yhteisöt, yhdistykset, järjestöt, seurat
  • Entisöinti- ja kädentaitokurssit

Hakuaika 1.11.-31.12.2021. 

Hakemuksia käsitellään tammikuulla 2022.

Referenssietuudet ovat voimassa 1.2.-1.10.2022.


Referenssiyhteistyösopimusten määrät ja etuudet

Kaksi -100 % etuutta
Neljä -75 % etuutta
Kuusi -50 % etuutta
Kahdeksan -30 % etuutta
Kymmenen -20 % etuutta


Hae referenssikumppaniksemme hakemuksen ehdot

Hae referenssikumppaniksemme vuodelle 2022 hakemuksen ehdot

Hakija sitoutuu toimittamaan Uula Color Oy:lle valokuvia työn eri vaiheista sekä kohteesta sen valmistuttua. Kuvia voidaan käyttää Uula Color Oy:n markkinoinnissa (kotisivut, blogit, sosiaalinen media, esite- ja printtimateriaalit, jne). Lisäksi hakijaa voidaan haastatella Uula Color Oy:n kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa julkaistaviin juttuihin, artikkeleihin ja videoihin.

Uula Color Oy:llä on oikeus vierailla kohteessa sekä ottaa kohteesta kuvia ja videomateriaalia. Kuvat ja videot ovat Uula Color Oy:n omaisuutta.

Hakija sitoutuu kohteen maalaustyön toteuttamiseen 1.10.2022 mennessä ellei asiasta ole erikseen muuta sovittu. Mikäli referenssiyhteistyö ei toteudu sopimusaikataulun mukaisesti tai hakija ei täytä hakemusehtoja sovitusti, Uula Color Oy:llä on oikeus laskuttaa hakijaa tuotteiden normaalihintojen mukaisesti.

Uula Color Oy:llä on oikeus valita referenssikohteet ja tarjota niihin etuja hakemusten sisällön ja tarkoituksen perusteella. Tieto hakemuksen hyväksymisestä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse, jonka jälkeen hakijalla on oikeus 7 päivän aikana tehdä mahdolliset päätökset osallistumisestaan. Mikäli hakija ei vahvista hakemustaan seitsemän päivän aikana, hakemus katsotaan hylätyksi. Hyväksyt hakemukset ja kohteet julkaistaan 10.1.2022 uula.fi kotisivuilla.

Referenssiyhteistyön edut koskevat uula.fi verkkokaupasta tehtäviä ostoksia. Referenssietuja ei voi yhdistää muihin verkkokaupan alennuksiin tai etuihin. Maalaustarvikkeet ja lahjakortit eivät kuulu referenssietuihin. Referenssisopimus oikeuttaa maksuttomaan toimitukseen.

Hakija saa tarvittaessa apua maalien ja sävyjen valintaan sekä opastusta pohjatöihin ja maalaamisen toteuttamiseen. Uula Color Oy ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteen käytöstä vastoin käyttöohjetta tai -tarkoitusta.

Hakuaika 1.11.-30.12.2021.


Tutustu muutamiin referenssikumppanuusprojekteihimme

Ronald McDonald Talot

Into School

SkatakobbenKatajanokanluodon luotsitupa

Säpilän riippusilta


Arkisto