Kuukauden verkkokauppatarjous

Kuukauden verkkokauppatarjous

Kuukauden verkkokauppatarjous sisältää joka kuukausi vaihtuvia etuja tai alennuksia.


Tammikuun verkkokauppaetuna tarjoamme sinulle

15€ alennuksen 150€ ostoksesta sekä maksuttoman toimituksen.

Tarjous voimassa 3.1.-31.1.2022 kuponkikoodilla: lumoavakoti2022

Kirjoita koodi ostoskorissa kuponkikoodi -kenttään ja etu aktivoituu.


Valmistamme tuotteemme käsityönä Suomessa

Jo yli neljäkymmentä vuotta sitten, muovistuvan maailman ja muovimaalien myllerryksessä, päämääränämme oli valmistaa Suomessa, itse käsintehtyjä, muovittomia, hengittäviä ja ekologisia maaleja, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisuus valita luonnollisista raaka-aineista valmistetut maalimme kotiensa kaunistukseksi ja suojaksi. Uusiutuvien luonnonvarojen käyttäminen tuotteidemme perusraaka-aineena sekä ympäristömme hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluvat tärkeisiin perusarvoihimme tänäänkin. Toimintaamme ja tuotteitamme ohjaavat alkuperäiset arvot, jotka ovat olleet yritystoiminnan perustana sen alusta saakka. Huomioimme tuotteidemme valmistuksessa maalien tuoteturvallisuuden sekä pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset. Muovittomien maalien alla elää puun luonnollinen hengittävyys on arvojemme ja missiomme syvin ajatus. Maalimme sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden ulko- ja sisäpuupintojen käsittelyihin. Laadukas ja monipuolinen sisämaalivalikoimamme antaa koti- ja ammattimaalareille vaihtoehdon päästöttömään, hajuttomaan, helppoon ja nopeaan sisämaalaukseen.

Yrityksemme sijaitsee Kauvatsalla, idyllisessä maalaismaisemassa, joen, peltojen ja metsien läheisyydessä. Olemme valmistaneet maaleja ja pintakäsittelyaineita yli neljänkymmenen vuoden ajan. Nykyään yrityksemme palveluksessa on 13 työntekijää ja meidät tunnetaan pieneen kokoomme nähden verrattain hyvin kotimaan lisäksi myös maailmalla. Referensseistämme löytyy nimekkäitä kohteita, joista merkittävimpiä ovat Versaillesin palatsi ja Louvren taidemuseo. Maalimme valittiin näiden Ranskan historiallisien arvokohteiden restaurointimaaleiksi pitkän ja vaativan tuotetestauksen ja laaduntarkkailun jälkeen. Myös kotimaan referensseissämme on upeita historiallisia arvokohteita, kartanoita ja kirkkoja sekä arkkitehtien suunnittelemia uudisrakennuksia.

Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme ja kotimaisuudestamme. Valitsemalla tuotteemme sisä- ja ulkomaalaukseen, teet hyvän valinnan kotimaisen työn arvostamisen ja tukemisen puolesta. Kiitos, että valitset Suomessa valmistetun tuotteen.

Arkisto