Tilaa etukortti vuodelle 2022

Tilaa etukortti vuodelle 2022

Tilaa etukortti vuodelle 2022 ja saat käyttöösi viisi erilaista etua verkkokauppaamme, joita voit käyttää juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Etukortilla saat tuntuvia alennuksia verkkokauppamme tuotteista. Etukortin tarjousten lisäksi, voit halutessasi käyttää verkkokauppamme joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia, niin kuin ennenkin. Etukortti on siis lisäetu juuri sinulle maalaussuunnitelmiesi toteuttamiseksi. Verkkokaupan joka kuukausi vaihtuvia etuja ei kuitenkaan voi yhdistää etukortin tarjouksiin.

  • Tilaa oma etukorttisi sivujemme alaosassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi. Mainitse viestissä sana etukortti.
  • Lähetämme sinulle etukortin sähköpostitse.
  • Etukorttia voi käyttää ainoastaan verkkokaupassamme uula.fi.
  • Edut ovat voimassa 1.1.-31.12.2022. 1 etu/käyttäjä/käyttökerta.
  • Edut eivät koske lahjakortteja tai maalaustarvikkeita.


Verkkokaupastamme löydät maalit ja pintakäsittelyaineet sisä- ja ulkopinnoille. Sisämaalivalikoimastamme löytyvät peittävät ja kuultavat maalit seinien, kattojen, lattioiden, kalusteiden, ovien ja ikkunapuitteiden sekä muiden pintojen maalaamiseen. Ulkomaalivalikoimamme tarjoaa peittävien ja kuultavien maalien lisäksi öljyt ulkopuupintojen, kuten terassien, laitureiden ja puisten puutarhakaluseiden käsittelemiseen. Maalien lisäksi valikoimistamme löytyvät maalipintojen pesemiseen ja suojaamiseen tarvittavat aineet. Maalaustarvikevalikoimastamme löytyvät laadukkaat siveltimet ja telat sekä muut tarvikkeet pohjatöihin ja maalaamiseen. Kaiken lisäksi valikoimamme kattaa pigmentit eli värijauheet, joita voi käyttää maalin valmistamiseen, betonin- ja kalkkilaasti värjäämiseen, ootraukseen, patinointiin tai taidemaalauksiin.


Avainlippu – Suosi suomalaista

“Suosi suomalaista” on tuttu lause varmaan jokaiselle. Se, että ostat suomalaisia tuotteita tai palveluja on erittäin tärkeää suomalaisen työn jatkuvuudelle sekä laadukkaille ja perinteiselle osaamiselle ja tuotteille. Suomalaista työtä tukemalla yritykset ja yrittäjät voivat tarjota työpaikkoja sekä samalla vahvistaa kotimaamme taloudellista ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Samalla työntekijöille riittää töitä. Avainlippumerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Avainlippu on arvostettu brändi ja tuttu merkki suomalaisille, mutta myös laadun merkki maamme rajojen ulkopuolella. Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen on samalla myös vastuullinen valinta, joka työllistää ja mahdollistaa kotimaisen palvelun tai tuotteen olemassaolon ja pysyvyyden. Kiitos, että hankit käsityönä kotimaassa valmistettuja tuotteitamme. Löydät tuotteemme verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme kautta Suomen. Jälleenmyyjämme löydät sivuiltamme tai pääset sivulle tästä.

Arkisto