Maalausvideoita

Maalausvideoita., joista löydät mukavasti ja helposti vinkit ja neuvot sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen. Tutustu videoihin klikkaamalla.


Sisämaalit

Sisäseinän maalaaminen

Into Sisustusmaalilla maalaaminen

Into Paneelimaalilla maalaaminen

Into Kalustemaalilla maalaaminen

Puulattian maalaaminen

Ilona Saunakuullolla maalattu sauna

Ilona Kuultomaalilla maalatut keittiön yksityiskohdat

Portaiden maalaus Uula Öljykuullolla

Maalinpoisto vanhasta kalusteesta ja kalusteen uudelleen maalaaminen


Ulkomaalit

Uula Keittomaali – Aito, keittämällä valmistettu punamultamaali

Uula Petrooliöljymaalilla maalaaminen

Uula Pellavaöljyllä maalaaminen

Roslagin Mahonkilla käsitellyt hirsipinnat


Muut videot

Vesiohenteiset luonnonöljymaalit 

Perinteisiä luonnonmaaleja


Sisämaalivalikoimastamme löydät sopivat maalit seiniin, lattioihin, kattoihin ja kalusteisiin. Monipuolinen ja näppärän kokoinen valikoima. Vesiohenteisten sisämaaliemme Into ja Ilona -maalivalikoima tarjoaa niin koti- kuin ammattimaalareillekin mahdollisuuden täysin päästöttömään ja muovittomaan maalaamiseen. Vesiohenteisien maalien hajuttomuus, helppo maalattavuus, nopea kuivuminen sekä kulutuksen- ja pesunkestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tuoteturvallisuuden lisäksi. Perinteisemmät sisämaalimme ovat suosittuja perinnekohteissa, mutta sopivat mainiosti myös uusien rakennusten sisämaalaukseen. Yhteistä kaikille maaleillemme on se, että ne ovat hengittäviä ja muovittomia ja ne valmistetaan uusiutuvista luonnonöljyistä. Tutustu sisämaalivalikoimaamme.

Ulkomaaliemme muovittomuus ja hengittävyys ovat maalatun puupinnan kestävyyden ja elinvoimaisuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä. Maalimme jättävät puupinnan hengittäväksi, joten kosteus pääsee poistumaan rakenteista. Näin puupinta ei vahingoitu eikä lahoa. Tutustu ulkomaalivalikoimaamme. Tarkemmat tuotetiedot sekä maalaus- ja käsittelyohjeet löytyvät jokaisen tuotteen kohdalta.