Kysymyksiä sisämaalauksesta

Minkä värikartan mukaan voin valita iNTO Sisustusmaalin, iNTO Kalustemaalin ja iLONA Kuultomaalin sävyjä?
Suosittelemme sävyjen valitsemista Sisävärikartastamme tai Perinnevärikartastamme. Sisustusmaalit, Kalustemaali ja Kuultomaali voidaan sävyttää myös useimpien värikarttojen peittäviin tai kuultaviin sävyihin maalityypistä riippuen.

Voiko iNTO Sisustusmaalilla maalata tapetin päälle?
Kyllä voi, jos tapetti on siisti ja hyvin kiinni. Kuitenkin huonosti seinässä oleva tapetti saattaa irrota ja kupruilla. Suositeltavampaa on ensiksi irrottaa vanha tapetti kokonaan ja sitten maalata seinä Intolla. Maalattu tapetti on vaikeampi irrottaa seinästä kuin maalaamaton. iNTO Sisustusmaali soveltuu erinomaisesti myös pinkopahvin maalaamiseen.

Voiko iNTO Kalustemaalilla maalata vain kalusteita?
iNTO Kalustemaali sopii sisätiloissa olevien puu-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen maalaamiseen. iNTO Kalustemaalilla voit maalata huonekaluja, ovia, listoja, ikkunapuitteita, paneeleita, jne. Uusien puupintojen pohjamaalaamiseen suosittelemme iNTO Sisäpohjamaalia. Noudata alkuun (1kk) varovaisuutta maalattujen pintojen käsittelyssä.

Mikä maaleista sopii tiilitakan maalaamiseen?
Tiilitakan ja muuripinnan maalaamiseen suosittelemme iNTO Sisustusmaaliamme ja pohjustukseen iNTO Sisäpohjamaaliamme.

Millä maalilla voin maalata pönttöuunin? 
Uula Ovi- ja ikkunamaalilla voi maalata sisätilojen metallipintoja, kuten esimerkiksi pönttöuuneja. Mikäli metallipinta on maalaamaton tai edellinen maali on osittain irronnut, pitää metallipinta maalata tai paikkapohjamaalata ruosteenestopohjamaalilla ennen Ovi- ja ikkunamaalilla maalaamista.

Millä maalilla voi maalata saunan paneelit?
iLONA Saunakuulto soveltuu kosteiden tilojen, kuten saunan seinien ja kattojen maalaamiseen. Myös lauteiden ja  ja kaidepuiden käsittelyyn.

Mikä sisämaali sopii parhaiten talvet kylmillään olevan mökin sisäseiniin?

 

 

Askarruttaako jokin?
Ota yhteyttä: