Pellavaöljykitti 375 ml

10,01 

Pellavaöljykitti lasitukseen, kittauksen korjaamiseen ja pohjamaalatun puun tasoittamiseen. Valmistettu puhtaasta pellavaöljystä ja hienoimmista liitulaaduista.

Tuotekuvaus

Pellavaöljykitti – Kittaukseen ja tasoittamiseen

Pellavaöljykitti 682 on lasimestariluokkaa oleva korkealaatuinen kitti, joka on valmistettu puhtaasta pellavaöljystä ja hienoimmista liitulaaduista.
Käytetään lasituksessa, kittauksen korjaukseen ja pohjamaalatun puun tasoittamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissa. Voidaan myös käyttää naulojen reikien täyttöön ja tasoittamiseen.
Pellavaöljykitti 682 sitoo tiiviisti ja suojaa lasia ja puuta.

Käyttöohje valmistajan ohjeen mukaan:

Valmistelu: Pintojen on oltava puhtaat ja kuivat ennen tuotteen levittämistä. huokoiset pinnat kuten käsittelemätön puu on peruskäsiteltävä ennen käyttöä.
Käyttölämpötila: Voidaan käyttää lämpötiloissa välillä +5 °C ja +40 °C.
Asennus: Pellavaöljykitti 682 levitetään veitsellä. Sisätilojen kittauksen yhteydessä on huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta, jotta voidaan välttää ryppyjen muodostumista kittipintaan (aseta
ikkunat lattiapinnasta kohollaan ja erillään toisistaan), kun ikkuna asetetaan ulos. Ulkotilojen kittauksen yhteydessä on kitti suojattava voimakkaalta sateelta kunnes pinta on kovettunut. Kittausta ei saa tehdä sateella mutta ei myöskään suorassa auringonpaisteessa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Keskilämpötila kovettumisen aikana ei saa alittaa +5oC.
Kuivausaika: Kittiin muodostuu kalvo noin viikon kuluttua ja on täysin kovettunut vuoden kuluttua.
Maalaaminen: Pellavaöljykitti on maalattavissa. Puhtaalla pellavaöljymaalilla voidaan kitti maalata – varoen – heti kittauksen jälkeen. Alkydiöljy-, muovialkydi- tai akryylimuovimaalilla voidaan kitti maalata aikaisintaan 2 – 4 viikon kuluttua kittauksesta. Maalaa 1-2 mm lasin päälle.
Puhdistus: Tuore kitti poistetaan paperilla, tärpätillä tai hajuttomalla liuotinbensiinillä.


Tunnisteet:
, , , , , , , , ,

Lisätiedot

Paino0.800 kg
Mitat9.5 × 8.5 cm

Maalausohjeet:

Uula Ovi- ja ikkunamaalin maalausohjeet

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet